reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Dobra, dziewczyny. Jestem już po zabiegu. Bardzo dobrze zareagowałam na leki wyłowujące, po trzech godzinach poczułam niesamowite parcie w brzuchu no i było po wszystkim.
Bolało cholernie, ale już jest dużo lepiej i cieszę się, że jest po wszystkim.
Do domu wracam jutro. Teraz mam czekać na pierwszą miesiączkę i zielone światło od pierwszego cyklu.
Chociaż tyle że się nie meczylas długo , teraz dojdziesz do siebie i nie bawem znowu zobaczysz dwie kreseczki i napewno już z tobą zostaną [emoji846][emoji846]

reklama
Tak, powtorze jutro, najpierw bardzo porzadnie sie podmyje. Z lekarzem widze sie w czwartek dopiero :( krew mnie zmartwila najbardziej

Ja tez mialam raz erytrocyty w moczu przy okazji cial ketonowych. Moja Pani doktor powiedziala ze w ciazy sie zdarza a nastepne badanie po tygodniu bylo czysciutkie.

Dzis za to mam znowu gorszy wynik - nieliczne bakterie, drozdze i znowu ketony i erytrocyty w moczu :( Nie wiem co sie dzieje, nigdy nie mialam wczesniej takich problemow :(

He hej witam z rana syn nie ma litości pobudka o 6:-p zaczęłam odstawienie go od piersi jakoś pomału to idzie w nocy gdy się wybudza podaje mu butelkę z wodą chwilę pojeczy I zasnie. Ehh.. czy ja doczekam przed drugim dzidziusiem tych przespanych nocy:-p Póki co zostało nam karmienie rano I wieczorem chciała bym do wakacji odstawic go całkowicie.

Witajcie. Ja dziś wybieram się oddać mocz i krew do badania jedziemy w 3-ke ja i moj R. I synka zabieramy bo sam niedlugo bedzie mial szczepienie i wolę żeby sobie popatrzyl pytanie tu do Was Wa:kawe rozpuszczalna moge wypic przed? Uwielbiam rano na spokojnie wypić

He hej witam z rana syn nie ma litości pobudka o 6:-p zaczęłam odstawienie go od piersi jakoś pomału to idzie w nocy gdy się wybudza podaje mu butelkę z wodą chwilę pojeczy I zasnie. Ehh.. czy ja doczekam przed drugim dzidziusiem tych przespanych nocy:-p Póki co zostało nam karmienie rano I wieczorem chciała bym do wakacji odstawic go całkowicie.
Mój o piątej :/ Też powoli odstawiam. Karmię koło południa, żeby zasnął na drzemkę, wieczorem na noc, i potem w nocy i rano zależnie od potrzeb. Ale ja nie liczę na to, że brak karmienia wpłynie na przesypianie nocy, to tak nie działa niestety, będzie się pewnie budził po wodę i przytulenie...
Mam problem z usypianiem go bez karmienia. Mąż potrafi, ja nie. Usnąłby noszony w chuście, ale to wolę teraz ograniczać. Albo w wózku, ale nie zawsze mogę iść na spacer wtedy, gdy on jest śpiący.

Dzień dobry kochane, wpadam na szybko życzyć wszystkim bruszkom spokojnego dnia, u mnie w pracy wprowadzili zakaz korzystania z telefonów więc mogę czytać forum już tylko na przerwie I po pracy :(

Jak wasze samopoczucie?
U mnie kiepskawo, wczoraj trzy razy poszła mi krew z nosa w sumie, wymioty w pracy i wieczorem zaczęła głową boleć plus wyskoczyła lekka gorączka....
Dzisiaj dalej kiepsko, głowa wciąż cmi, w żołądku muli I oczywiście już się z nosa krew polala.... :/
A nie mogę sobie pozwolić na więcej wolnego bo mnie w końcu wykopia z pracy :/

Trzymajcie kciuki żebym doturlala się do pracy :D

Dzień dobry kochane, wpadam na szybko życzyć wszystkim bruszkom spokojnego dnia, u mnie w pracy wprowadzili zakaz korzystania z telefonów więc mogę czytać forum już tylko na przerwie I po pracy :(

Jak wasze samopoczucie?
U mnie kiepskawo, wczoraj trzy razy poszła mi krew z nosa w sumie, wymioty w pracy i wieczorem zaczęła głową boleć plus wyskoczyła lekka gorączka....
Dzisiaj dalej kiepsko, głowa wciąż cmi, w żołądku muli I oczywiście już się z nosa krew polala.... :/
A nie mogę sobie pozwolić na więcej wolnego bo mnie w końcu wykopia z pracy :/

Trzymajcie kciuki żebym doturlala się do pracy :D
To wieczorami pewnie będziesz wiele stron nadrabiac:( bez sensu zakaz

@HappyElephant wiem że to tak nie działa mój jest bardzo cyckowy tłumacze mu że mleko się kończy A on w ciągu dnia i tak próbuje wyzebrac cycka przychodzi wkłada rękę pod bluzkę i sobie trzyma I się cieszy. Ma już 17 miesięcy więc ja po cichu liczę że będzie tylko lepiej. Nie dlugo wraca tatuś to będzie z nim spal w pokoju. Od niego nie będzie czuł mleka. Może to coś pomoże:tak:

Witam, ja dopiero wstaje z lozka :D ale strasznie mi sie nie chce.

Mój o piątej :/ Też powoli odstawiam. Karmię koło południa, żeby zasnął na drzemkę, wieczorem na noc, i potem w nocy i rano zależnie od potrzeb. Ale ja nie liczę na to, że brak karmienia wpłynie na przesypianie nocy, to tak nie działa niestety, będzie się pewnie budził po wodę i przytulenie...
Mam problem z usypianiem go bez karmienia. Mąż potrafi, ja nie. Usnąłby noszony w chuście, ale to wolę teraz ograniczać. Albo w wózku, ale nie zawsze mogę iść na spacer wtedy, gdy on jest śpiący.

A ile twoj ma? Ja swoja usypialam wlasnie w wozku najpierw kaszke wypila a pozniej ona siedziala a ja ja wozilam w pokoju, az wkoncu postanowilam ze sprobujemy w lozeczku i az sie zdziwilam kiedy na trzeci dzien juz nie bylo placzu :) oczywiscie do teraz jak ja klade to ja musze lezec na lozku a ona w swoim lozeczku ale nic sie nie odzywam jedynie jak wstaje i raz dwa spi :) ze starsza mialam problem bo wlasnie byla nauczona na rekach i czasem godz chodzenia z nia dodatkowo spiewania a ona nie spala.

reklama
@urs czy Ty nie za mało jesz? Ciała ketonowe pojawiają się gdy organizm głoduje-może za mało węglowodanów? Ile ich masz? Bo śladowe ilości mogą być. Pamiętasz o wodzie z cytryną? :) jeśli nie masz, to kup sobie paski do mierzenia ciał ketonowych w moczu, ja kontroluję codziennie.

Do góry