reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Mam i ja! :D
IMG_20180514_194706.jpg

Załączniki

• IMG_20180514_194706.jpg
    IMG_20180514_194706.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 322
reklama
My skladajac jak na pierwsze tak i na drugie doslownie zadnych papierkow o dochodach nie dawalismy tylko sam ten wniosek i tyle :) w urzedzie mowili ze dochody oni sami sprawdzaja i sciagaja sobie, tak samo do rodzinnego.
Sami sprawdzaja co jakis czas i weryfikuja czy nie oszukujesz i czy dochod sie nie zmienil. Facet mi w mopsie mowil.

Jaaa musialam przyniesc doslownie wszystko! Masakra... Tyle papierow

Pewnie zalezy od miasta :)

Ale sprawdza .bo bralas na pierwsze. Ja bym sie bala na twoim miejscu jak ci przekroczylo a ty bralas pieniadze

Na drugie tez juz biore prawie dwa lata, ale wlasnie chodzi o to ze mi nic nie przekroczy bo tylko maz pracuje a musialby zarabiac 3200 netto zeby przekroczylo.

Czyścili mnie i tak. Po tym jak "poczułam", że to już się stało, to przyszła jeszcze lekarka ręcznie mnie zbadać i zobaczyć, co zostało. Powiedziała, że bardzo ładnie sobie poradziłam i zabieg to tylko czysta formalność dla pewności, że nic nie zostało.
Dobrze, ze juz po wszystkim... Trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki :*
Dziewczynki wszystko ok. Fajny ten lekarz z nfz. Badania mi wszystkie przepisal, zrobil wymaz, zbadal full wersion ;) i poswiecil mi chyba z 45 min. Potraficie z tego zdjecia odczytac wielkosc dzidzi, bo z nerwow zapomnialam zapytac... Przez te nerwy mialam ciśnienie wyższe i kazal badac 3 razy dziennie i zapisywac wyniki...
Ciesze sie, ze wzzystko ok :* nie widze na zdjeciu pomiaru, powinno byc zaznaczone crl, a tutaj nie ma.

reklama
@martakratka wspaniałe, że wszystko jest dobrze. Odnośnie lekarza na NFZ to niepotrzebnie się ich tak demonizuje. Sama chodzę do przyszpitalnej poradni patologii ciąży, która jest milion razy lepsza od lekarzy z prywatnego pakietu medycznego, który posiadam ;)

Do góry