reklama
natka100
Fanka BB :)
Sami sprawdzaja co jakis czas i weryfikuja czy nie oszukujesz i czy dochod sie nie zmienil. Facet mi w mopsie mowil.My skladajac jak na pierwsze tak i na drugie doslownie zadnych papierkow o dochodach nie dawalismy tylko sam ten wniosek i tyle w urzedzie mowili ze dochody oni sami sprawdzaja i sciagaja sobie, tak samo do rodzinnego.
Dagaa11
W naszym miescie widoczniejeszcze kontroli nie bylo, bo na zadnym mamuskowym forum nic dziewczyny niepisalySami sprawdzaja co jakis czas i weryfikuja czy nie oszukujesz i czy dochod sie nie zmienil. Facet mi w mopsie mowil.
patuśka
Mniaaaaam
Dagaa11
Tak ja bralam, i mialam wrazenie, ze cały czas mi "wylatuje". Okropne uczucie, dlatego zamienilam na duphaston.Czy któraś z Was bierze lub brała luteine dopochwowo? I to normalnego ze wylatuje po 8-10godz
Anet29
Jaaa musialam przyniesc doslownie wszystko! Masakra... Tyle papierow
Pewnie zalezy od miasta
Ale sprawdza .bo bralas na pierwsze. Ja bym sie bala na twoim miejscu jak ci przekroczylo a ty bralas pieniadze
Na drugie tez juz biore prawie dwa lata, ale wlasnie chodzi o to ze mi nic nie przekroczy bo tylko maz pracuje a musialby zarabiac 3200 netto zeby przekroczylo.
Anet29
Sami sprawdzaja co jakis czas i weryfikuja czy nie oszukujesz i czy dochod sie nie zmienil. Facet mi w mopsie mowil.
Koniec tematu bo piszemy w kolko to samo
Dagaa11
Dobrze, ze juz po wszystkim... Trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki :*Czyścili mnie i tak. Po tym jak "poczułam", że to już się stało, to przyszła jeszcze lekarka ręcznie mnie zbadać i zobaczyć, co zostało. Powiedziała, że bardzo ładnie sobie poradziłam i zabieg to tylko czysta formalność dla pewności, że nic nie zostało.
Ciesze sie, ze wzzystko ok :* nie widze na zdjeciu pomiaru, powinno byc zaznaczone crl, a tutaj nie ma.Dziewczynki wszystko ok. Fajny ten lekarz z nfz. Badania mi wszystkie przepisal, zrobil wymaz, zbadal full wersion i poswiecil mi chyba z 45 min. Potraficie z tego zdjecia odczytac wielkosc dzidzi, bo z nerwow zapomnialam zapytac... Przez te nerwy mialam ciśnienie wyższe i kazal badac 3 razy dziennie i zapisywac wyniki...
reklama
Locja
@martakratka wspaniałe, że wszystko jest dobrze. Odnośnie lekarza na NFZ to niepotrzebnie się ich tak demonizuje. Sama chodzę do przyszpitalnej poradni patologii ciąży, która jest milion razy lepsza od lekarzy z prywatnego pakietu medycznego, który posiadam