Ale mnie naszło!!! Myślałam że umrę jeśli nie zjem naleśników więc sobie szybko usmazylam mniam mniam Zobacz załącznik 852507
Hahah mialam ostatnio z serem i dzemem... no musialam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mnie naszło!!! Myślałam że umrę jeśli nie zjem naleśników więc sobie szybko usmazylam mniam mniam Zobacz załącznik 852507
No wlasnie to parę postow niżej napisalamJa w pierwszej ciazy ani razu nie wymiotywalam, ani razu nie bylo mi nie dobrze i jest corka [emoji14] takze to chyba nie fo konca sie sprawdza
Mi wystaje mała oponka nie ktorzy pewnie mysla ze przytylamU mnie widać, ponoć jak jest się szczupła osoba to szybciej widać....
Ja piłam syrop preenalen i pomógł. Herbata z miodem i cytryną. Jak lubisz chleb z czosnkiem to tez pomaga . Na gardło tantum verde.Dziewczyny ratujcie! Coś na przeziębienie? Jakieś sprawdzone sposoby?
Jutro ci powiem co do położnej, bo mam swoją prywatną teściową położną . Ale wydaje mi się że możesz iść się zapisać kiedy chcesz. Tylko polożna 2 razy chyba przyjeżdża na wizytę przed porodem na wywiad i pogadanki. Mam nadzieje, ze nic nie pomyliłam. Co do szkoły rodzenia to nie mam pojęcia. Nie chodziłam.Dziewczyny, mam pytanie (moze troche na wyrost) do tych co juz rodzily: jak wczesnie nalezy podpisac umowe z polozna (jesli sie chce miec wlasna) i zapisac na szkole rodzenia?
Nie ukrywam, ze chodzi mi o Warszawe, czytalam w Internecie, ze niektorzy robi to tuz po poczeciu i zastanawiam sie czy czegos nie przespalam, choc wydaje mi sie to mocno na wyrost