reklama
@Darina88 ale super zdjatko! Jaka duza juz dzidzia?pytam bo mam starsza ciaze a dokladnie jeszcze mi nie określił gin i ciekawa jestem. pieknie!
28.3 dokladnie.. chodze i gadam 3 cm szczescia, sama do siebie!
Taaaka szczesliwa! ale nie rozumiem.. Pani gin mi powiedziala i na ekranie bylo 9w4d a tu mam 9.2 czemu? Grunt ze wszystko dobrze.. i jak ono sie krecilo.. raczki, nozki takie pyciii.. no cos pieknego!
natka100
Fanka BB :)
Gratuluje ja mam we wtorek wizyte mam nadzieje ,że też zobacze jak sie rusza (moje marzenie) ide teraz wyniki odebrac ale jakos mam lęk czy sa dobre. A ty juz robilas te wsztkie wyniki ?28.3 dokladnie.. chodze i gadam 3 cm szczescia, sama do siebie!
Taaaka szczesliwa! ale nie rozumiem.. Pani gin mi powiedziala i na ekranie bylo 9w4d a tu mam 9.2 czemu? Grunt ze wszystko dobrze.. i jak ono sie krecilo.. raczki, nozki takie pyciii.. no cos pieknego!
urs
Fanka BB :)
28.3 dokladnie.. chodze i gadam 3 cm szczescia, sama do siebie!
Na dole masz 9w4d
Sa rozne pomiary z tego co sie orieentuje, ale wg CRL wszystko sie zgadza!
Gratulacje!
Ja sie nie spodziewałam takiego obrazka dzisiaj! Dzisiaj mnie normalnie nic nie boli!Gratuluje ja mam we wtorek wizyte mam nadzieje ,że też zobacze jak sie rusza (moje marzenie) ide teraz wyniki odebrac ale jakos mam lęk czy sa dobre. A ty juz robilas te wsztkie wyniki ?
Badania robiłam w wielką sobote. Pamietam bylam rano w laboratorium. Ale wszystko ok. Pozniej mialam jakies plamienia.. ale mieszkam w Nl (selekcja naturalna do 3m) i ich to nie rusza.. wiec nie biore nic oprocz kwasu.
Będzie dobrze!!!!Dziewczyny ale się denerwuje siedzę w poczekalni i za chwile wchodzę. Tak się boję, bo poprzednia ciąża na tym etapie przestała się rozwijać....
reklama
Ja byłam tak że szczęścia Żary Zana że nawet się nie przyglądałam, mój mąż patrzył, a ja się do niego głową tulalam i wylam więc nawet nie wiem czy fasolka brykala następne usg już genetyczne za 22 dni, więc na pewno będą fajne zdjęcia dzisiaj teoretycznie wg ostatniego usg mamy 9t1d28.3 dokladnie.. chodze i gadam 3 cm szczescia, sama do siebie!