MamaXTrzy
Fanka BB :)
Super! Ciesz sie ze Twoja dzidzia ma takich dziadków. Moj Jędruś nie będzie miał nikogo. I jest mi przykro ze dla mojej teściowej liczą sie tylko dzieci siotry mojego męża a o nas nawet nie zapyta.Czesc dziewczyny [emoji5]
Leze i gnije od 8 w mym łożu!
Celebryta na dole dalej spi z moim piesełem..
Ksiezniczka daje mi tak popalic w brzuchu.. w sumie od wczoraj... chyba ma adhd po mnie [emoji5]
Kam dostal wczoraj cała serie kopniakow.. chcial dac buziaka w brzuch i dostal kopniaka, ale smiechu bylo [emoji5]
Moi rodzice szykuja niespodzianke o ktorej oczywiscie juz mi siostra doniosła i kupuja ksiezniczce wozek..
Mowie ze nie trzeba.. moja siostra poinformowala ich ze napewno nie bede chciala... bo Ja zawsze wszystko sama...po czym ojciec podsymował... ze "to je pierwszo wnuczka bydzie prinseska (smiech) i nic nie majom ( ja i Kam) do godanio..." on kupuje wozek! Tzn funduje [emoji5]a moj mowi tak...kochanie mamy 3x dziady (dziadki czytac prosze) mozemy im liste zrobic.
I na dobra sprawe sobie uwsiadomilam że My juz duzo mamy [emoji5] potrzebuje tylko wozek, fotelik do auta, wanienke jakies bodziaki, pajacyki i kosmetyki reszte mam.
I moge rodzic[emoji5]
I juz mam sobry humor!
Miego dnia [emoji5]
Kochana nie stresuj sie na zapas. Dobrze ze bedziesz miala powtórkę badania. Może to pomyłka. A medycyna jest teraz bardzo do przodu [emoji8] nie denerwuj się bi Malusia to czujeMalutka wazy 227g niestety wyszedł nam problem z jelitami będę miała powtórkę prenatalnych 31 sierpnia. I 13wrzesnia echo serduszka malutkiej.
Powodzonka. Będzie dobrze wszystko[emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny trzymajcie za mnie dzis kciuki. O 16:40 mam dzis połówkowe.... Bardzo sie boję.
Ja zjadlam obiad i leze i sie topie [emoji22][emoji22][emoji22] placki warzywne dzis robilam i mięsko z kurczaka. Oj ale mam zgage po tym [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie mam mocy na nic