reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Slodki zestawik ;) ja upolowalam bambusowy otulacz z boboline w smyku za 17 zl, ale zalezy jaka wielkosc tez ;) 75*75 i jest przemily w dotyku.
Doszedl tez kocyk z ali, jak wroce z pracy pokaze, bo wart polecenia [emoji5]
Ja mam otulacze wieksze 120 ×120 . bambusowe one sa droższe. W smyku tez kupilam 2 . juz dosc otulaczy ,starczy

reklama
Zuzik pisalam priva ;)

Hmm na sklepach z materialami sa dzianiny bambusowe za ok 30zl i jest to 100/150cm ja zakupie wlasnie tam ;)

Ja wrocilam z miasta..pot sie ze mnie leje, nie ogarniam tego upalu :/ na pocieszenie do lumpka weszlam i kupilam sobie taki letni kombinezon i cos dla malej, wszystko za cale 18zl :D spodenki dla malej H&M a dzis w lumpku bylo minus 50proc, ro spodenki wyszly 5zl dwie pary, lubie takie okazje :D
Screenshot_2018-07-31-15-45-16.png
Screenshot_2018-07-31-15-45-41.png

Diana z takim cisnieniem bym wykorkowala, ostatnio mialan 110/60 i myslalam ze padne...

Aaa i szafa Majeczkowa prawie pelna, teraz oby siurek nie wyrosl :)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-31-15-45-16.png
    Screenshot_2018-07-31-15-45-16.png
    169,9 KB · Wyświetleń: 311
  • Screenshot_2018-07-31-15-45-41.png
    Screenshot_2018-07-31-15-45-41.png
    185,4 KB · Wyświetleń: 303
Cześć dziewczyny [emoji4]
Czytam na bieżąco ale nie mam weny pisac bo upały mi dają popalic , komputer mi się spsul tel ciągle pada :/
W piątek mam wizytę poza tym nic nowego .

Julianna może to od goraca zatrucie pokarmowe

Mamusia mam nadzieję , że tam nic bardzo złego z tego nie wyniknie . I dzidzia będzie zdrowa współczuję stresu

Ostatnia edycja:
Ten upał nas chyba wykonczy... Ledwo zyje, a pończochy uciskowe niby ratują aby nogi nie puchly ale najchętniej bym je zerwała z nóg bo we wszystkim mi gorąco. chodzę w domu tylko w luźnej sukience, majtach no i ponczochach.
Za tydzień polowkowe badania a już tylko o tym myślę :)

Ja też ledwo żyje, przed chwilą pakowalam wózek do kartonu bo wysyłam na serwis I upocilam się przy tym jak swinia:-D muszę jeszcze na zakupy iść, syn właśnie leży w pokoju zasypia, ostatnio nabył nową umiejętność samodzielne zasypianie A tak to trzeba było przy nim siedzieć. Teściowa go tak nauczyła że kładzie go I wychodzi i co jakiś czas zagląda A on się kula po łóżku aż zaśnie, naprawdę dobra z niej kobita :-D

Aaaaa mąż się obudził!!!! Ale powiedział że łóżeczka skręca c nie będzie bo to marnotrawstwo miejsca póki co [emoji20]
A ja tak już chciałam je skręcić i się do niego przyzwyczajać... I od razu bym wymiary miała na pościel wygodne.... I łatwo że sprawdzanie czy mi się tak podoba... Uuuuuuu.... Faceci w ogóle nic nie rozumieją [emoji35]

reklama
Tak szczerze tez bym jeszcze sobie nie zagracala żeby mi tyle miesięcy puste stało [emoji4] lozeczko raczej standardowy ma wymiar to na pewno dokupisz pościel [emoji4]

Do góry