reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Slodki zestawik ;) ja upolowalam bambusowy otulacz z boboline w smyku za 17 zl, ale zalezy jaka wielkosc tez ;) 75*75 i jest przemily w dotyku.
Doszedl tez kocyk z ali, jak wroce z pracy pokaze, bo wart polecenia [emoji5]
Ja mam otulacze wieksze 120 ×120 . bambusowe one sa droższe. W smyku tez kupilam 2 . juz dosc otulaczy ,starczy

reklama
Zuzik pisalam priva ;)

Hmm na sklepach z materialami sa dzianiny bambusowe za ok 30zl i jest to 100/150cm ja zakupie wlasnie tam ;)

Ja wrocilam z miasta..pot sie ze mnie leje, nie ogarniam tego upalu :/ na pocieszenie do lumpka weszlam i kupilam sobie taki letni kombinezon i cos dla malej, wszystko za cale 18zl :D spodenki dla malej H&M a dzis w lumpku bylo minus 50proc, ro spodenki wyszly 5zl dwie pary, lubie takie okazje :D
Screenshot_2018-07-31-15-45-16.png
Screenshot_2018-07-31-15-45-41.png

Diana z takim cisnieniem bym wykorkowala, ostatnio mialan 110/60 i myslalam ze padne...

Aaa i szafa Majeczkowa prawie pelna, teraz oby siurek nie wyrosl :)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-31-15-45-16.png
    Screenshot_2018-07-31-15-45-16.png
    169,9 KB · Wyświetleń: 320
  • Screenshot_2018-07-31-15-45-41.png
    Screenshot_2018-07-31-15-45-41.png
    185,4 KB · Wyświetleń: 312
Cześć dziewczyny [emoji4]
Czytam na bieżąco ale nie mam weny pisac bo upały mi dają popalic , komputer mi się spsul tel ciągle pada :/
W piątek mam wizytę poza tym nic nowego .

Julianna może to od goraca zatrucie pokarmowe

Mamusia mam nadzieję , że tam nic bardzo złego z tego nie wyniknie . I dzidzia będzie zdrowa współczuję stresu

Ostatnia edycja:
Ten upał nas chyba wykonczy... Ledwo zyje, a pończochy uciskowe niby ratują aby nogi nie puchly ale najchętniej bym je zerwała z nóg bo we wszystkim mi gorąco. chodzę w domu tylko w luźnej sukience, majtach no i ponczochach.
Za tydzień polowkowe badania a już tylko o tym myślę :)

Ja też ledwo żyje, przed chwilą pakowalam wózek do kartonu bo wysyłam na serwis I upocilam się przy tym jak swinia:-D muszę jeszcze na zakupy iść, syn właśnie leży w pokoju zasypia, ostatnio nabył nową umiejętność samodzielne zasypianie A tak to trzeba było przy nim siedzieć. Teściowa go tak nauczyła że kładzie go I wychodzi i co jakiś czas zagląda A on się kula po łóżku aż zaśnie, naprawdę dobra z niej kobita :-D

Aaaaa mąż się obudził!!!! Ale powiedział że łóżeczka skręca c nie będzie bo to marnotrawstwo miejsca póki co [emoji20]
A ja tak już chciałam je skręcić i się do niego przyzwyczajać... I od razu bym wymiary miała na pościel wygodne.... I łatwo że sprawdzanie czy mi się tak podoba... Uuuuuuu.... Faceci w ogóle nic nie rozumieją [emoji35]

reklama
Tak szczerze tez bym jeszcze sobie nie zagracala żeby mi tyle miesięcy puste stało [emoji4] lozeczko raczej standardowy ma wymiar to na pewno dokupisz pościel [emoji4]

Do góry