A mozna cos na tym etapie zrobic?W najgorszym wypadku będzie karmiona tą rurką do brzuszka
reklama
HappyElephant
Fanka BB :)
Nie, teraz moja „praca” to ogarnianie Olka, który ma 16 miesięcy. Czasem zastanawiam się, co byłoby bardziej męczącePodziwiam Cie! [emoji6] A w tej ciazy tez pracujesx?
Ja też mam pracę biurowa, ale zasypiam na siedząco, nogi puchnal I zawsze w pracy mi nos krwawi, albo klimatyzacja albo już nie wiem co :/Dlatego każda powinna móc iść na L4 tak jak się czuje, bez żadnych niemiłych sankcji. Gdyby nie to, że mam pracę przy komputerze bez dźwigania i stania to już dawno bym była na L4 :|
PatkaPatka
Od 13 sierpnia idę na urlop, później jeszcze wracam do końca miesiąca i albo od 1szego albo od połowy września zmykam na L4, cały czas czekam aż znajdą zastępstwo za mnie, ale od września już postanowiłam, że co by sie nie działo to uciekam, o ciąży wiedzą od maja także powinni kogoś znaleźć przez ten czasPatka a kiedy sie wybierasz na l4?
Ja tez jeszcze pracuje, ale od 17go sierpnia juz odchodze.
PatkaPatka
Mnie czasem klienci potrafią tak zdenerwować, że robię się purpurowa, ciśnienie skacze i z nerwów aż brzuch się spina.. a no i strasznje boli mnie kark ;o także czuje, że to już mój czas nosek może być przez klime, mi przez pewien czas naczynka pękały i też leciała krew, zbyt suche powietrze..Ja też mam pracę biurowa, ale zasypiam na siedząco, nogi puchnal I zawsze w pracy mi nos krwawi, albo klimatyzacja albo już nie wiem co :/
EklerkaDaria
Kciuki mocno zaciśnięte Nie martw się, na pewno wszystko jest ok!Dziewczyny trzymajcie za mnie dzis kciuki. O 16:40 mam dzis połówkowe.... Bardzo sie boję.
Ja na szczęście zero kontaktu z klientami, ale praca przez to tak nudna że na prawdę czasem muszę wypić druga kawę już przed 13.00 co by dotrwac :/Mnie czasem klienci potrafią tak zdenerwować, że robię się purpurowa, ciśnienie skacze i z nerwów aż brzuch się spina.. a no i strasznje boli mnie kark ;o także czuje, że to już mój czas nosek może być przez klime, mi przez pewien czas naczynka pękały i też leciała krew, zbyt suche powietrze..
Anet29
U mnie z ta polozna troche inaczej bo w szpitalu nikt sie nic nie pytal, dopiero jak maz poszedl zglosic mala do przychodni no bo chyba po 10 dniach jest pierwsza wizyta a pozniej te szczepienia to sie go pytala czy mamy polozna i na drugi dzien juz u nas byla teraz zaraz jak urodze to go wysle zeby zglosil ze urodzilam, ale ta polozna u nas to tylko sprawdzala skore, pepek i to wszystko mi raz moja rane krocza sprawdzila bo mnie slabo zeszyli i myslalam ze sie nie zrosnie.
Anet29
Malutka wazy 227g niestety wyszedł nam problem z jelitami będę miała powtórkę prenatalnych 31 sierpnia. I 13wrzesnia echo serduszka malutkiej.
Ojej co ty mowisz? ktory masz teraz tydzien? moze troszke jeszcze za wczesnie i nie widzi dokladnie?
reklama
Anet29
Dziewczyny trzymajcie za mnie dzis kciuki. O 16:40 mam dzis połówkowe.... Bardzo sie boję.
Trzymam kciuki daj dam znac jak tam maluch