reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Aga trzymam kciuki !!
U mnie mdłości i piekace piersi paradoksalnie ciesze się bo w końcu coś czuje.
Dziewczyny jest obecnie w 4t i 5d kiedy najlepiej do lekarza. Myślicie, że w 6t i 2 d juz będzie widać serduszko czy poczekać? Później będzie długi weekend majowy i lekarz wyjeżdża wiec poszła bym do niego dopiero w ok 8 tygodniu

Aga trzymam kciuki !!
Dziewczyny jest obecnie w 4t i 5d kiedy najlepiej do lekarza. Myślicie, że w 6t i 2 d juz będzie widać serduszko czy poczekać? Później będzie długi weekend majowy i lekarz wyjeżdża wiec poszła bym do niego dopiero w ok 8 tygodniu

Ja dzis jestem w 4 t 6 d i ide 25.04 wole isc w 6 t 1 d niz w 8 t w razie czego..., ostatnio poszlam bardzo pozno i zalowalam teraz ide wczesniej :)

Aga trzymam kciuki !!
Ja idę na usg 6t2d czy będzie serduszko to się okaże :). Ciężko powiedzieć.

Aga trzymam kciuki !!
Na Twoim miejscu poszlabym z tymi skonczonymi 6 tyg. Chyba ze masz cierpliwosc poczekac do maja :)

Czy ktoras ma wizyte dzisiaj? Za kogo kciuki trzymac? :) :)

U mnie dziś równiutko 7 tydzień do gina za tydzień jak będzie wszysto ok to rezygnuje z wychowawczego. Pogoda dziś paskudna to siedzę z małym w domu. Dziewczyny też z was tak śluz leci, muszę sobie inne wkładki kupić no te co mam to pół godziny nie wytrzymują

reklama
Do góry