Dagaa11
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Jakie plany na niedziele? My chcemy wybrsc sie na spacer, o ile bede sie dobrze czuc bo rano miałam okropne przezycie... Pierwszy raz złapał mnie taki skurcz w podbrzuszu, ze nie mogłam sie wyprostować. Dałam rade tylko doczłapać jakoś do toalety sprawdzić, czy nie krwawie-na szczescie nie. Ból był okropny, dyskomfort straszny, nie mogłam w zadne sposob usiasc ani sie polozyc... Płakałam ze strachu i bezsilnosci. Moj M. niezle sie wystraszył...przeszło po pol godziny,ale musialam wziac dwie nospy i wiekszą ilosc magnezu...
to nie był stawiający sie brzuch, tylko jakis okropny skurcz. Mam nadzieje, ze juz sie nie powtorzy.
Do tego zaczyna boleć mbie dolna czesc plecow...brzuch coraz wiekszy i tak to już bedzie. Z corka tez jakos od polowy ciazy cieroialam na bol kregosłupa
to nie był stawiający sie brzuch, tylko jakis okropny skurcz. Mam nadzieje, ze juz sie nie powtorzy.
Do tego zaczyna boleć mbie dolna czesc plecow...brzuch coraz wiekszy i tak to już bedzie. Z corka tez jakos od polowy ciazy cieroialam na bol kregosłupa