reklama
martakratka
Fanka BB :)
Pomyśl sobie ze dzieci mimo wszystko szybko przyzwyczajają się do sytuacji. Ja wiem ze swojego doswiadczenia bo mama mnie i siostrę sama wychowywala że są gorsze nieszczęścia dla dziecka niz brak ojca. Czasem na niektore rzeczy nie da sie nic poradzic niestety.Czasem mam takie cholerne przemyslenia..My dorosli ledwo sobie z tym radzimy,a co dopiero dzieci dobrze, ze jestem sama, bo wygladam jak spuchnieta swinka
MatiMar
Hejka!!! Od paru dni mam taki ciśnieniowy ból głowy aż schylac się nie mogę ta pogoda chyba źle na mnie działa @Sabi32 Ale fajne osmiorniczki, @Dagaa11 uważaj na siebie Kochana! może lepiej dziś polez, zrelaksuj się mnie to czasami złapie taki skurcz Ale krotkotrwaly A to jak za szybko wstane lub gdy schyle się I zbyt gwałtownie podniose.
martakratka
Niestety nie wiedzielismy. Rodzilam go 12 lat temu i wtedy nie slyszalam o zadnych badaniach prenatalnych. A szkoda. Dlatego strasznie mnie denerwuje podejscie na nie do takich badan. Gdybym je miala wtedy moglabym przed urodzeniem mlodego znaleźć specjaliste do leczenia tej wady. Mi na szczescie sie udalo ale naprawde wolalabym o niej wiedziec wczesniej.Marta, a wiedzieliście wcześniej o tej wadzie stópki, czy dopiero przy porodzie?
Tez myśle o cc... Ciekawe co moj lekarz na to bo on przeciwnikiem jest...
U mnie poród krótki ale mega bolesny. Jak jestem wytrzymała na ból to ten byl nie do zniesienia po oksytocynie. Mlody urodzil się niedotleniony, siny a wody zielone w 39tyg .
martakratka
Dlaczego?Podziwiam, bo ja to będę się bronić rękami i nogami przed cc...
Sabi32
Pewnie chodzi o dochodzenie do siebie po...nie kazda przechodzi super, po za tym zrosty itd..na lipcowkach wlasnie dwie pisza po cc, ze koszmar i ledwo funkcjonowaly.Dlaczego?
Ja mialam zabieg przepukliny pepka, male naciecie i trzy szwy..to byla masakra jak to uwieralo i bolalo...dla porownania zabieg na piersi bolal 50proc mniej.
Anet29
Witam u mnie dzis okropny dzien, rano zaczelam robic obiad i nagle zrobilo mi sie tak duszno ze powietrza nie moglam zlapac, zaczelo mnie slabic i tak trzymalo przez jakas godz, masakra. Moj P wzial dzieciaki i pojechali do babci, przynajmniej sobie troszke odpoczne, ale mam taka ochote na muffinki ze zaraz chyba sobie upieke z dzemem
Zuzanka1402
Jeżeli nie będzie wskazań do cc to chcę rodzić sn. Miałam już kilka operacji i rodziłam sn bez znieczulenia, bo było za późno i zdecydowanie wolę dochodzić do siebie po porodzie naturalnym.Dlaczego?
reklama
Zuzanka1402
Dziewczyny jutro mam wizytę i tak się strasznie boję... Mam nadzieję, że u dzidzi wszystko w porządku, bo nie czuję jeszcze ruchów i ciągle się stresuję czy jest OK...