reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Zabrałam sie w sobie, pomalowalam, pocwiczylam dupke, a teraz nakroilam sobie ananaska i brzoskwinke, zrobilam cappuccino i bede mecz ogladac ;)

Ja mam jutro na 11.40 czasu uk....
Spróbuję się wyspać dobrze, wyszykowac, karty z notatkami ciazowymi nie zapomnieć, uuuuu.... Ciekawe czy potwierdza chłopca [emoji14]

Co do porodu to juz pisalam ze tez bede chciala uniknac cesarki :) tak wogole to ja juz bym chciala grudzien :D albo chociaz listopad zeby juz to byla koncowka ciazy hehe i porody juz sie nie moge doczekac.

Anet cieszmy się ciaza. Jeszcze bedziemy wspominac ten blogi stan... Jak zacznie się karmienie, kupki, kolki i nocne pobudki miliony razy ;).
Franio mojego brata dzis skończył miesiac, tak zacząl im dawac w kość szczegolnie w nocy ze chodza jak zombi ;).

Kciukasy za jutrzejsze wizyty :tak:.

reklama
Anet cieszmy się ciaza. Jeszcze bedziemy wspominac ten blogi stan... Jak zacznie się karmienie, kupki, kolki i nocne pobudki miliony razy ;).
Franio mojego brata dzis skończył miesiac, tak zacząl im dawac w kość szczegolnie w nocy ze chodza jak zombi ;).

Kciukasy za jutrzejsze wizyty :tak:.

Mnie kazda ciaza meczyla i ta nie jest inna :) dla mnie 9 miesiecy to za duzo :D pol roku by wystarczylo hehe, ale ja w sumie nie wiem co to kolki bo zadne z moich dzieci nie mialo, w nocy tez dosc ladnie spaly pilnowalam tylko zeby co 3 godz jadly i tyle :)

Ja mam jutro na 11.40 czasu uk....
Spróbuję się wyspać dobrze, wyszykowac, karty z notatkami ciazowymi nie zapomnieć, uuuuu.... Ciekawe czy potwierdza chłopca [emoji14]

Hehe pokazywalas nam juz jajeczka ;) dalej nie pewnosc?

Do góry