MatiMar
Fanka BB :)
@Zuzanka1402 trzymam kciuki za wizytę, ja też nie czuje dzidzi, delikatne smyranko czułam może kilka razy,A zaczęłam właśnie 17 tydzień I to moja 2 ciąża, jeszcze jest czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskonale Cię rozumiem, ja też nie czuje.. jeszcze mamy czas a wizyta na pewno będzie szczęśliwa, trzymam kciuki ;*Dziewczyny jutro mam wizytę i tak się strasznie boję... Mam nadzieję, że u dzidzi wszystko w porządku, bo nie czuję jeszcze ruchów i ciągle się stresuję czy jest OK...
Gdyby nie bylo ok, to Twoj organizm juz dalby Ci o tym znac wszystko jest ok. Yez mam jutro wizyteDziewczyny jutro mam wizytę i tak się strasznie boję... Mam nadzieję, że u dzidzi wszystko w porządku, bo nie czuję jeszcze ruchów i ciągle się stresuję czy jest OK...
Trzymam kciuki!Gdyby nie bylo ok, to Twoj organizm juz dalby Ci o tym znac wszystko jest ok. Yez mam jutro wizyte
Co do porodu to juz pisalam ze tez bede chciala uniknac cesarki tak wogole to ja juz bym chciala grudzien albo chociaz listopad zeby juz to byla koncowka ciazy hehe i porody juz sie nie moge doczekac.
Sa i osmiorniczki nie pytajcie dla kogo niebieska...moja 11letnia corka sobie takze zazyczyla :d Zobacz załącznik 877806
O Boże skąd masz takie śliczne ośmiorniczki?
Anet cieszmy się ciaza. Jeszcze bedziemy wspominac ten blogi stan... Jak zacznie się karmienie, kupki, kolki i nocne pobudki miliony razy .
Franio mojego brata dzis skończył miesiac, tak zacząl im dawac w kość szczegolnie w nocy ze chodza jak zombi .
Kciukasy za jutrzejsze wizyty .
Ja mam jutro na 11.40 czasu uk....
Spróbuję się wyspać dobrze, wyszykowac, karty z notatkami ciazowymi nie zapomnieć, uuuuu.... Ciekawe czy potwierdza chłopca [emoji14]