reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Zabrałam sie w sobie, pomalowalam, pocwiczylam dupke, a teraz nakroilam sobie ananaska i brzoskwinke, zrobilam cappuccino i bede mecz ogladac ;)

Ja mam jutro na 11.40 czasu uk....
Spróbuję się wyspać dobrze, wyszykowac, karty z notatkami ciazowymi nie zapomnieć, uuuuu.... Ciekawe czy potwierdza chłopca [emoji14]

Co do porodu to juz pisalam ze tez bede chciala uniknac cesarki :) tak wogole to ja juz bym chciala grudzien :D albo chociaz listopad zeby juz to byla koncowka ciazy hehe i porody juz sie nie moge doczekac.

Anet cieszmy się ciaza. Jeszcze bedziemy wspominac ten blogi stan... Jak zacznie się karmienie, kupki, kolki i nocne pobudki miliony razy ;).
Franio mojego brata dzis skończył miesiac, tak zacząl im dawac w kość szczegolnie w nocy ze chodza jak zombi ;).

Kciukasy za jutrzejsze wizyty :tak:.

reklama
Anet cieszmy się ciaza. Jeszcze bedziemy wspominac ten blogi stan... Jak zacznie się karmienie, kupki, kolki i nocne pobudki miliony razy ;).
Franio mojego brata dzis skończył miesiac, tak zacząl im dawac w kość szczegolnie w nocy ze chodza jak zombi ;).

Kciukasy za jutrzejsze wizyty :tak:.

Mnie kazda ciaza meczyla i ta nie jest inna :) dla mnie 9 miesiecy to za duzo :D pol roku by wystarczylo hehe, ale ja w sumie nie wiem co to kolki bo zadne z moich dzieci nie mialo, w nocy tez dosc ladnie spaly pilnowalam tylko zeby co 3 godz jadly i tyle :)

Ja mam jutro na 11.40 czasu uk....
Spróbuję się wyspać dobrze, wyszykowac, karty z notatkami ciazowymi nie zapomnieć, uuuuu.... Ciekawe czy potwierdza chłopca [emoji14]

Hehe pokazywalas nam juz jajeczka ;) dalej nie pewnosc?

Do góry