Hihi jakby na 4D nie dostrzegli bliźniaków to bym chyba rozstrzelala xdAle wielki brzusio. U mnie to ledwo widoczny. A.moze ty bliźniaki bedziesz miala?lekarz nie dostrzegł
reklama
Zajrzalam co u "mlodszych" kolezanek i widze ladne zdjecia, to sie wypowiem, raczej taka Twoja uroda. Mój brzuch rosnie w podobny sposob, chyba nawet bardziej sie odcina po bokach w pierwszej ciazy dopiero na sam koniec mialam malo wod, teraz mam 25tc i brzuch jak w 39tc z pierwszym (czekamy na blizniaki ) ksztalt brzucha ani jego wielkosc nie ma znaczenia dla zdrowia dzieci, tak twierdzi moj lekarzOczywiście, zdjęć nie wstawilam.... Zobacz załącznik 875607Zobacz załącznik 875608
Tasiorek
Fanka BB :)
No brzuszek spory, ja chyba taki miałam jak szłam do porodu.Oczywiście, zdjęć nie wstawilam.... Zobacz załącznik 875607Zobacz załącznik 875608
U mnie też narazie tylko ciut powiekszony, jakbym poważniejszy obiad wsunela.
Posmaruj, natluszczaj balsamami i Powinno to uelastycznic skórę.
Czuję się pocieszonaZajrzalam co u "mlodszych" kolezanek i widze ladne zdjecia, to sie wypowiem, raczej taka Twoja uroda. Mój brzuch rosnie w podobny sposob, chyba nawet bardziej sie odcina po bokach w pierwszej ciazy dopiero na sam koniec mialam malo wod, teraz mam 25tc i brzuch jak w 39tc z pierwszym (czekamy na blizniaki ) ksztalt brzucha ani jego wielkosc nie ma znaczenia dla zdrowia dzieci, tak twierdzi moj lekarz
Dzięki, tak robię, mam I nawilżające i na rozstępy bo na prawdę z dnia na dzień rośnie, chyba zacznę sprawdzać obwód w pasie....No brzuszek spory, ja chyba taki miałam jak szłam do porodu.
U mnie też narazie tylko ciut powiekszony, jakbym poważniejszy obiad wsunela.
Posmaruj, natluszczaj balsamami i Powinno to uelastycznic skórę.
Spokojnie, on teraz szybko rosnie a moze sie okazac ze w przyszlym tygodniu "stanie". Moj rosl jak szalony przez dwa tyg i mialam podobne uczucie do Ciebie, ze skora zaraz popeka i widzialam siebie w wyobrazni pod koniec ciazy jako wanke wstanke. Ale minelo dwa tygodnie rosniecia i teraz jest bardzo grzecznie, niewiele sie zmieniaDzięki, tak robię, mam I nawilżające i na rozstępy bo na prawdę z dnia na dzień rośnie, chyba zacznę sprawdzać obwód w pasie....
Dlatego sie odezwalamCzuję się pocieszona
Mnie właśnie wszyscy pytają non stop czy mam pewność że to tylko 1 dziecko lub czy aby na pewno ciaza nie jest starsza... [emoji23] [emoji28] I aż zwatpilam czy taki szybki wzrost i takie napięcie wokoło brzuszka jest na pewno normalne, bo jak pamiętam to tak sie u mnie brzuszek za pierwszym synkiem prezentował w 30tc.... A tu 19tc I mi kręgosłup wysiada, pod zebra coś się wpycha I czasem czuje ze oszaleje bo przecież tam nie może być dziecko!!! A ja czujeb no czuje gdzie mi się coś ładuje i nie wiem już sama w co wierzyć.Spokojnie, on teraz szybko rosnie a moze sie okazac ze w przyszlym tygodniu "stanie". Moj rosl jak szalony przez dwa tyg i mialam podobne uczucie do Ciebie, ze skora zaraz popeka i widzialam siebie w wyobrazni pod koniec ciazy jako wanke wstanke. Ale minelo dwa tygodnie rosniecia i teraz jest bardzo grzecznie, niewiele sie zmienia
Dlatego sie odezwalam
A kiedy na usg idziesz? moze faktycznie cos w tym jest. U mnie dopiero po 12tc lekarz drugiego malucha zobaczyl, a wiem ze zdarzaja sie sytuacje ze taka niespodzianka pojawia sie duzo pozniej swoja droga nie wiem jak mozna TO przeoczyć, ale kto tam wie tych lekarzyMnie właśnie wszyscy pytają non stop czy mam pewność że to tylko 1 dziecko lub czy aby na pewno ciaza nie jest starsza... [emoji23] [emoji28] I aż zwatpilam czy taki szybki wzrost i takie napięcie wokoło brzuszka jest na pewno normalne, bo jak pamiętam to tak sie u mnie brzuszek za pierwszym synkiem prezentował w 30tc.... A tu 19tc I mi kręgosłup wysiada, pod zebra coś się wpycha I czasem czuje ze oszaleje bo przecież tam nie może być dziecko!!! A ja czujeb no czuje gdzie mi się coś ładuje i nie wiem już sama w co wierzyć.
Miałam już z 6 usg w tym jedno 4D w 16t2d więc chyba niemożliwe byłoby zgubić 10cm dzidziusiaA kiedy na usg idziesz? [emoji14] moze faktycznie cos w tym jest. U mnie dopiero po 12tc lekarz drugiego malucha zobaczyl, a wiem ze zdarzaja sie sytuacje ze taka niespodzianka pojawia sie duzo pozniej swoja droga nie wiem jak mozna TO przeoczyć, ale kto tam wie tych lekarzy
reklama
Aaa no to tez bym byla na Twoim miejscu spokojna niby to jest normalne ze w kolejnych ciazach brzuch szybciej rosnie. A tak naprawdę to najwazniejsze zeby jego lokator rosl zdrowoMiałam już z 6 usg w tym jedno 4D w 16t2d więc chyba niemożliwe byłoby zgubić 10cm dzidziusia