reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Sabi mój ma faze ze ja mu sie teraz podobam tak ze ciągle by sie miział :D no i w sumie jest bardziej miśkowaty jak zazwyczaj mówi do brzuszka , pomaga itd przytulac całowac to tak :) tez nigdy nie jest bardzo wylewny , ale jak sobie tak lezymy to powie czasami cos tak miłego ze mnie zadziwi :) mój wgl jest spokojny człek i taki uczuciowy tyle ze tez nie zawsze słownie :)
No to moj jest chyba taki sam, tak samo mnie zaskoczy czasem fajnym slowem i jest to o wiele fajniejsze jakbym to slyszala dziennie..ale seksu sie chyba boi..ostatnio sam powiedzial, ze on nie wie jak on ma teraz ze mna cos...nosz :) i wlasnie ta miskowatosc teraz, tego nie bo dzidzia, to nie bo ma kofeine, tego nie dzwigaj "kota czyli np" buziaczek, miziaczek...eh

reklama
No to moj jest chyba taki sam, tak samo mnie zaskoczy czasem fajnym slowem i jest to o wiele fajniejsze jakbym to slyszala dziennie..ale seksu sie chyba boi..ostatnio sam powiedzial, ze on nie wie jak on ma teraz ze mna cos...nosz :) i wlasnie ta miskowatosc teraz, tego nie bo dzidzia, to nie bo ma kofeine, tego nie dzwigaj "kota czyli np" buziaczek, miziaczek...eh

A to u nas sexów od ow nie było i nie będzie haha i trzeba przeżyć xD ja bym chyba nie umiała teraz nawet jakbym mogła :D no mój to taki ciepły człowiek jest , troskliwy i wgl , ciezko sie z nim pokłócić , raczej to jest mało realne , tyle ze ja po nim emocje widzę , bo jemu jakoś tak słownie to nie zawsze umie znaleźć słowa :)
Moze Twój facet sie boi jakos tak no nie wiem , mi trudno powiedzieć , bo my mamy celibat XD

Jak ja lezalam w szpitalu w pierwszej ciazy to byla taka dziewczyna ktorej w 20 ktoryms tyg odchodzily wody i juz raz jej jakos dokladali nie pomoglo, i chyba czekala na poronienie :/ to sa straszne rzeczy jak na tym etapie sie traci dziecko, ale chyba tak samo jak wczesne poronienia tak i pozniejsze nie sa wytlumaczalne. A co robic hmm jak sie czuje ruchy to chyba tylko je kontrolowac i to wszystko.
To tak chyba nie do konca, bo wiekszosc poronien wczesnychto organizm kobiety sam odrzuca kiedy z zarodkiem cos nie tak...ale na tym etapie, to juz raczej cos innego wchodzi w gre, wlasnie przeplywy czy saczenie sie wod plodowych ird. Przykre to, ale ja wiem, ze wszystkie donosimy sliczne bobaski :) juz sie nie moge doczekac fotek naszych maluszkow :)

A to u nas sexów od ow nie było i nie będzie haha i trzeba przeżyć xD ja bym chyba nie umiała teraz nawet jakbym mogła :D no mój to taki ciepły człowiek jest , troskliwy i wgl , ciezko sie z nim pokłócić , raczej to jest mało realne , tyle ze ja po nim emocje widzę , bo jemu jakoś tak słownie to nie zawsze umie znaleźć słowa :)
Moze Twój facet sie boi jakos tak no nie wiem , mi trudno powiedzieć , bo my mamy celibat XD
No to jak nic mamy takich samych facetow :D wierzcie mi, ze ja z moim sie nigdy nie poklocilam..nawet jak oboje mielismy jakies zle dni, to sie omijalismy, z nim sie nie da po prostu i jest mi z tym bardzo dobrze :)
Ja po moim wlasnie poznaje, ze cos nie tak, ale wyciagnac od niego...jeso. ciężko ;)

Sabi pewnie podobni :))) a to nie , to mój mówi jak coś nie tak bo ja widze i sie pytam no mów co jest xD i nie mielismy nigdy cichych dni , nie mamy sie tez kiedy omijac , bo on pózno pracy wraca steskniony :) ale wiadomo nas kobiety byle co zdrażni wazne wtedy podejscie faceta jest

Ja tez nie umiem robic cichych dni, a M potrafil sie foszyc ale tez juz przestaje i w ogole mnie przeprasza czasem! Szok i niedowierzanie;) , coraz kochanszy sie robi z roku na rok, na poczatku bylo bardzo ciezko z nim, nie mowil wiele co mysli co czuje, nie dzwonil czujjechal do rodzicow jak jeszcze sami jezdzilismy, a teraz jest takim kochanym miskiem;) no a w ciazy to juz obled:) to mi sie marzylo:) jeszcze jak poczul kopniaczki to jest niesamowity, tydz ma wolne i caly czas razem jestesmy i jest bosko! :):):)

My już po wizycie. Z dzidziusiem wszystko ok☺ Pani dr powiedziała, że duży z niego chłop. Waży 157g☺ Niestety dzisiaj nie pokazał co ma między nogami. Miałam nadzieję, że upewnimy się że chłopak a tu dupa Chociaż dr powiedziała, że skoro dwa razy było widać że chłopak to raczej się nie zmieni. Następna wizyta 13 sierpnia.

I love pepco :p

FB_IMG_1531162909456.jpg
FB_IMG_1531162889497.jpg
FB_IMG_1531162875456.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1531162909456.jpg
    FB_IMG_1531162909456.jpg
    72,7 KB · Wyświetleń: 351
  • FB_IMG_1531162889497.jpg
    FB_IMG_1531162889497.jpg
    74,7 KB · Wyświetleń: 349
  • FB_IMG_1531162875456.jpg
    FB_IMG_1531162875456.jpg
    65,8 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Dziewczyny... Kam namowil mnie na lazanie... najwiekszy błąd!!! Teraz nie zasne... bo czuje sie jak slon... ale mojemu "synusiowi" nie spasowała...
Zauwazylam ze jak cos mu nie pasuje to mamuska ląduje w toalecie.. niestety chyba do konca ciazy bedzie to tak wygladac! Byle co mu nie smakuje.. to akurat po mnie ☺

Ale moj Kam mial dzisiaj rozmowe z naszym psem.. o celibacie popłakałam sie... on jest niesamowity! Przeprosilam go.. ale on mi mowi ze nie chce miec drugi raz.. powtorki z rozrywki... chodzi o sobote.. mimo ze wtedy nie broilismy! No ale fakt nie wiadomo skad moje tetno nabralo takiego tepa..

Do góry