Ja mam polowkowe z góry wyznaczone przez mój oddział polozniczy, mają specjalny sprzęt do prenatalnych w 12 i 20 tc także akurat o to się martwić nie muszę I latać jak kot z pęcherzem I zaklepywacJa ide do lekarza co robil mi prenatalne, wszystko mam na nfz a na pieczatce jest ze lekarz ma certyfikat fmf choc na liscie na necie go nie ma chyba jest nie uaktulniona.
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Ja mam polowkowe z góry wyznaczone przez mój oddział polozniczy, mają specjalny sprzęt do prenatalnych w 12 i 20 tc także akurat o to się martwić nie muszę I latać jak kot z pęcherzem I zaklepywac
Bo w UK jest wszystko inaczej niz tutaj w PL
No właśnie ja też tak czasem mam że słabiej I zawroty głowy ale tym razem było o wiele gorzej I niskie ciśnienie się utrzymali prawie 2h po tym incydencie więc się przestraszyłam@Julianna_Szcz mi tez sie nie raz tak zekreci w glowie ze musze sie czegos przytrzymac bo bym sie przewrocila ale u mnie to napewno cisnienie bo zawsze mam niskie.
motylkowelove
Ja ide do lekarza co robil mi prenatalne, wszystko mam na nfz a na pieczatce jest ze lekarz ma certyfikat fmf choc na liscie na necie go nie ma chyba jest nie uaktulniona.
Ja myślę ze tez nie będę płącic bo za tamte nie płaciłam ze względu na historię poronień , jutro zapytam Pani doktor o skierowanie zapisana juz jesstem do tego co ostatnio , musze sie jej etz zapyrac o to 3 4 D czy to jest w tym czy za opłata dodatkową , bo czytałam ze najładniejsze jest koło 20tc
Jest to fakt dlatego wy macie usg prywatne raz na 4 - 6 tyg a ja może łącznie będę miała dwa przez całą ciążeBo w UK jest wszystko inaczej niz tutaj w PL
Anet29
Ja mam polowkowe z góry wyznaczone przez mój oddział polozniczy, mają specjalny sprzęt do prenatalnych w 12 i 20 tc także akurat o to się martwić nie muszę I latać jak kot z pęcherzem I zaklepywac
Ja robie w tej samej przychodni do ktorej chodze tylko ci lekarze z certyfikatami akurat przyjmuja w niej tez prywatnie no i na nfz robia usg ciesze sie ze trafilam do swojego lekarza
eevciaa88
Dzieki, to nastawiam sie na pieniądze 10-tego od pracodawcy
Ale Wam fajnie jak juz macie polowkowe.
Ja musze czekać do końca miesiąca na wizyte u mojego lekarza. Liczę na poznanie płci, zawsze sie udawało po 20 tygodniu.
Wreszcie kupiłam laptopa nowego to wieczorem ogarnę suwaczki bo wstyd i będę mogła normalnie pisać.
Tak do końca to u nas nie wszystko ok bo skończyłam wlasnie antybiotyk- w wymazie wyszlo mi ze mam paciorkowca. Pierwszy raz mam taka sytuacje i sie troche boje teraz co bedzie, czy ten antybiotyk pomoże.
Ale Wam fajnie jak juz macie polowkowe.
Ja musze czekać do końca miesiąca na wizyte u mojego lekarza. Liczę na poznanie płci, zawsze sie udawało po 20 tygodniu.
Wreszcie kupiłam laptopa nowego to wieczorem ogarnę suwaczki bo wstyd i będę mogła normalnie pisać.
Tak do końca to u nas nie wszystko ok bo skończyłam wlasnie antybiotyk- w wymazie wyszlo mi ze mam paciorkowca. Pierwszy raz mam taka sytuacje i sie troche boje teraz co bedzie, czy ten antybiotyk pomoże.
motylkowelove
Jest to fakt dlatego wy macie usg prywatne raz na 4 - 6 tyg a ja może łącznie będę miała dwa przez całą ciąże
hehe ja nie wiem jak inni jak to funkcjonuje , bo na razie mam co 2tyg później co 3 /4 tyg usg takze u mnie inna bajka , ale tak mi dobrze , bo czuję się bezpiecznie dopilnowana w UK własnie przez to ze jest tak późno to chodziłam długo z martwą ciążą i chodziłabym dłużej gdybym nie poszła prywatnie tam do pl kliniki , ale jak ma byc dobrze to pewnie będzie , takze tylko wypowiadam się do siebie , ja jestem uczulona bardzo na te sprawy juz przez to wszystko :/
Ja wymuszalam w szpitalach usg na początku. Także miałam 4 w ciągu 6 tygodni. Inaczej byłoby tylko jedno.hehe ja nie wiem jak inni jak to funkcjonuje , bo na razie mam co 2tyg później co 3 /4 tyg usg takze u mnie inna bajka , ale tak mi dobrze , bo czuję się bezpiecznie dopilnowana w UK własnie przez to ze jest tak późno to chodziłam długo z martwą ciążą i chodziłabym dłużej gdybym nie poszła prywatnie tam do pl kliniki , ale jak ma byc dobrze to pewnie będzie , takze tylko wypowiadam się do siebie , ja jestem uczulona bardzo na te sprawy juz przez to wszystko :/
Obecnie już nie czuje aż takiego parcia bo młody jest aktywny i czuję go plus mam detektor I nie mam żadnych ginekologiczny h problemów typu krew, silne skurcze itp także jestem dość spokojna i pogodzona z sytuacją.
reklama
Izabela88
Aktywna w BB
Mój lekarz nie wykonuje takich badań, bo nie ma certyfikatu. Na prenatalnych byłam u specjalisty, a teraz idę do innego, bo tamten ma urlop płacę i w tym mam 3d/4dA u Was połówkowe działa na zasadzie jak miałyście z prenatalnymi , że robi Wam Wasz lekarz w gabinecie ?
Będę dzisiaj na wizycie to spytam gina jak wygląda badanie echo serca. Powinnam zrobić, bo mam anty przeciwciała, które przechodzą przez łożysko i mogą powodować choroby serca u noworodka. Chociaż moja immunolog powiedziała, że nie są na tyle wysokie, żeby miało to jakiś wpływ, ale wolałabym to zrobić.