reklama
katkut3070
Fanka BB :)
Jejku ale jestem śpiąca ostatnimi dniami.. wstaje koło 8-9 i już mogłabym pójść spać znowu. Jak wytrzymam z drzemka do 13 to będzie dobrze.
motylkowelove
A u Was połówkowe działa na zasadzie jak miałyście z prenatalnymi , że robi Wam Wasz lekarz w gabinecie ?
anna.24
Witajcie [emoji4] straszny dzisiaj upał, poszłam sobie do Lidla pooglądać ciuszki dziecięce ale sa same albo dla chłopaka albo dziewczynki, myslalam ze kupie cos neutralnego ale jednak sie wstrzymałam do czasu poznania płci [emoji4] ale te ciuszki sa na prawdę super i dobrej jakości. Umówiłam sie na połówkowe na 9.08 ale jak widze, ze Wy macie juz w lipcu to tym bardziej sie nie moge doczekać [emoji6] a teraz w sobotę ide na krzywa cukrowa, bleee. Z ciśnieniem u mnie sie unormowało, chociaz jakos 11-13tc mialam strasznie niskie. Ostatnio nawet nie badam bo czuje sie super [emoji6] wiec wszystko sie w ciazy zmienia dość szybko jak widac. Miłego dzionka [emoji6]
anna.24
A u Was połówkowe działa na zasadzie jak miałyście z prenatalnymi , że robi Wam Wasz lekarz w gabinecie ?
Połówkowe tak jak prenatalne musi wykonać lekarz z odpowiednim sprzętem i który ma do tego kwalifikacje ja na połówkowe ide do innego gabinetu niż normalnie chodze
motylkowelove
Połówkowe tak jak prenatalne musi wykonać lekarz z odpowiednim sprzętem i który ma do tego kwalifikacje ja na połówkowe ide do innego gabinetu niż normalnie chodze
Ja o tym wiem , bo tez się pisałam na specjalne , tyle , że swojego czasu byłam hejtowana za takie stwierdzenie , że tak jest i się nie wypowiadam już ;p i temu pytam jak jest w przypadku połówkowych , bo to jeszcze bardziej szczegółowe badanie i czy idą dziewczyny dalej do swoich lekarzy czy się piszą do tego z certyfikatem
martakratka
Tak z ciekawości- jakie to wytyczne?Wiesz jak to jest- ilu lekarzy tyle szkół. Mnie uczono nieco innych wytycznych i tego sie trzymam
motylkowelove
Anet29
Ja ide do lekarza co robil mi prenatalne, wszystko mam na nfz a na pieczatce jest ze lekarz ma certyfikat fmf choc na liscie na necie go nie ma chyba jest nie uaktulniona.
reklama
Anet29
@Julianna_Szcz mi tez sie nie raz tak zekreci w glowie ze musze sie czegos przytrzymac bo bym sie przewrocila ale u mnie to napewno cisnienie bo zawsze mam niskie.