Anet29
Fanka BB :)
No w sensie , że sprawdzają wszystko dokładnie bardziej niz na prenatalnych bo narządy są wykształcone nerki jelita brzuszek pęcherz kosci mózg serduszko , żebra płucka , twarzyczkę < tutaj chodzi o rozszczepy > , ilośc płynu owodniowego i cała reszte . Pytam bo nie wiem jak to jest w normalnych gabinetach , czy lekarz jest w stanie ocenić wszystko , czy ma odpowiedni sprzet i czy się zna tak dobrze na ewentualnych wadach , czy odsyła na takie badanie właśnie . Bo jak wczesniej tak i teraz lekarze mi mówili , że się nie podejmują takich badań , bo od tego jest lekarz z kwalifikacjami i specjalnym usg tak z ciekawości pytam , nie chcę jakoś tutaj nikomu nic tam ten
Moj gin ma dostep wlasnie do tego usg co robia prenatalne, na drugiej wizycie mi na nim robil on usg ale na to prenatalne i polowkowe daje mi skierowanie i ide do specjalnego lekarza takze ten jak lekarz dobry to i skieruje do kogo trzeba pierwszy raz jestem pod tak dobra opieka w dwoch poprzednich ciazach te badania mialam robione w szpitalu przez zwyklych lekarzy...