PatkaPatka
Fanka BB :)
Dziewczynki kochane latacie na wakacje przez biuro podróży? Możecie jakieś polecić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie z biurem jako takim ale z Vacansolei i bylam bardzo zadowolona tylko u nich dojazd gliwnie wlasny, aczkolwiek z ich dojazdem czy dolotem tez cos jest.Dziewczynki kochane latacie na wakacje przez biuro podróży? Możecie jakieś polecić?
Raczej to właśnie się teraz oczyszcza wszystko ale dla spokoju duszy bym jednak zareagowała i się zgłosiłaKochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
Ja bym jednak wolała zostać na obserwacji w szpitaluKochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
A moze zadzwon do lekarza podpytaj? Bo to roznie bywa.Kochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
Kochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.
Krwawiłam na początku ciąży (5-6tydzień). Lekarz ostrzegał mnie, że właśnie może coś takiego się zdążyć po krwawieniu - brunatne plamienia, nawet prawie czarne. Podobo to normalne jak się oczyszcza. Ja szczerze mówiąc tego nie miałam. Krwawiłam/plamiłam z przerwami ok.tygodnia. Jak tylko zaczynaliśmy się uspokajać bo znikało, następnego dnia się pojawiało:/ Straszna huśtawka emocji, nikomu nie życzę. W każdym razie jak tylko się znowu zaczynało kontaktowałam się z lekarzem i on kazał brać mi dodatkową dawkę duphastonu. I udało się Jesteśmy już pranie w 16 tygodniu. Trzymam kciuki! Będzie dobrzeKochane jak już pisałam rano, byłam u lekarza ponieważ miałam plamienie krwią. Dostałam luteinę podjęzykową. Minęło pare godzin a ja teraz dostałam dosyć mocnego brązowego plamienia. Czy powinnam bardzo się martwić? Dodam że łożysko jest blisko szyjki macicy.