Widze,ze dzis dzień marudzenia, wiec ja tez troche pomarudze...GORĄCO!!! Umre przez te upaly...bylam w urzędzie bo cholernego dowodu nie ma dalej dla mlodego wrr, idzie z Warszawy od trzech dni...bo przeciez Warszawa jest w Afryce
Wpadlam do M do pracy na buziaka, posiedzialam pol godziny, oczywiscie zjebke dostalam, ze dziecku szkodze, bo kupilam wode smakowa
no i sukienke dzis ubralam, a ze z dekoltem, to M stwierdzil, ze cycki mam chyba dwa rozmiary wieksze
no fakt, dziwnie sie czulam, faceci w cycki sie patrzyli, choc dekolt nie wielki jakis taki, jak tak dalej pójdzie, to bede miala takie cyckodoje
Aaa no i wracam sobie do domu i dzwoni tesciowa..odbieram a ta krzyczy " gratulacje! Kochana moja, tak sie ciesze, mowilam Marcinkowi, ze musicie miec swojego dzidziusia...bla bla " i potok słów
a M byl rano u mamy i jej powiedzial, a ta kazala nic mi nie mowic, ze wie
Takze strach ma wielkie oczy, balam.sie reakcji wszelkich a tu taka niespodzianka
Ciesze sie, bo w koncu moge spokojnie ta ciążą sie cieszyc.
Na obiadek mialam zupe jeszcze szpinakwa z wczoraj i wiecej nic nie gotuje, bo u nas dzis 32st, nie da sie funkcjonowac w domu
Na rozstepy kupilam sobie w rossmanie "i love mummy" z AA, jest to koncentrat punktowy, smarowac trzeba tam gdzie jest ryzyko rozstepow, lub gdzie te rozstepy juz sa. Ja smaruje brzuch i dupke.