reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja tez czekam na ta burzę, jutro zimno, zla jestem, bo czekalismy tyle czasu na otwarcie basenu miejskiego, mamy taki wypasiony i co? I dupa...jutro otwieraja, a zapowiadaja 16 st i weekend zimny i deszczowy, oszaleje w domu...

Ja mam tak dziwne smaki, ze szok..ale zmienilo sie to bardzo. Przez pierwsze tygodnie musialam zjesc rano konskie sniadanie, a teraz czasem do 11 nic nie jem, bo smaka nawet nie mam..albo nagle chce mi sie melona :errr: odrzucilo mnie troche od slodkiego, moge jesc tylko biale kinder bueno :D za to owoce, ale takie wodniste, typu arbuz, truskwy :) po bananach mam dziwne uczucie w brzuchu...a ostatnio znalazlam sposob na zgage, guma mietowa :) pomaga mi, w ogole mam parcie na miętę.

Spakowalam synka :( jako, ze dowodu nie ma, to jada jutro do Poznania do rodzinki, do czasu osbioru dowodu...bede tesknic :( buu.

reklama
Nie wiem czy są tutaj jakieś kociary ale moja kotka uwielbia kłaść się mi na brzuchu i spać gdy np oglądamy film , wcześniej oczywiście musi sobie ugniesc spanie i jakoś do soboty o tym nie myślałam ale sytuacja jak codzień Maleństwo się układa a mój mąż nagle ja goni aby nie ugniatala mi brzucha. Trochę zbaranialam bo nie myślałam o tym w ten sposób , i sama zaczęłam ją teraz uczyć aby bardziej układała się na udach.
Póki jest gdzie przyjemnie jest jak sobie leży i mruczy maluszkowi :)
Ja jestem kociara :D mam dwa koty, Nemar lat 5 i Rudy lat 3 :) kochane stworzenia, dzis dalam nawet fotki na brzuchowym temacie z Nejmarkiem ;) Marusia mam od malutkiego, to taki moj synek, Rudego mamy od roku, wzielismy spod szpitala chorego, wyleczylismy i jest z Nami :)
IMG_20180621_165554.jpg
IMG_20180324_132928.jpg

Załączniki

• IMG_20180621_165554.jpg
    IMG_20180621_165554.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 225
  • IMG_20180324_132928.jpg
    IMG_20180324_132928.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 234
Hej
Ja dziś od rana walczyłam z obieraniem lipy na kolejny syrop. Od 10 i po 17 skończyłam. Juz sama się nie dam naciągnąć, jak kto chce to ma siedzieć i pomagać.
W międzyczasie zrobiłam bigos z młodej kapusty, wyszedł pyszny [emoji4]
Rani też byłam z młoda na bazarze, kupiłam jagody i jutro będę lepić pierogi.
U nas też dziś 32 stopnie, ale wiało mocno, niedawno przeszła burza i już mamy 23 stopnie, i nadal wieje jak w kieleckim.
Musiałam okna pozamykać bo jak jedno trzasnelo to myślałam że szyba poleci.

Współczuję starć z ekipami remontowymi.

Ooo juz wiem co jutro ugotuje:D bigos z mlodej kapustki ;) swoja droga co dodajecie do bigosu? Wiem, ze kazdy robi na swoj sposob :)

Apropo, gdzie wizytujace dzis mamy? Chwalcie sie ! :)

Aha, bylam w lidlu i przynioslam do domu taki zestaw: nektar z czarnej porzeczki, jogurt porzeczkowo malinowy, kinder bueno i sledzik w smietanie :-D gdzie spojrzałam, tam mi dzidzia mowila czy brac czy nie ha ha, najlepsze jest to, ze jak zobaczylam nektar z porzeczki to bmalo slinotoku nie dostalam, a normalnie nie lubie :-) :)
No i od paru dni bulka z zoltym serem i ketchupem...no musze, bo sie udusze..tez takie smaki macie?
U mnie tez na śniadanie buła z żółtym serem keczupem i ogórkiem :)
Dziewczyny oszaleje z tym uchem :(... Szumi mi, jest zatkane i czuje sie jakby by ktos tam wode wlewal :baffled:.... Miala tak kiedys ktoraś? Coś pomoglo?

Ja też tak miałam jakiś czas temu, meczylam ssi długo, nic nie pomogło próbowałam wody utlenionej, świeczek parafinowych, kropel i niestety dopiero wizyta u laryngologa pomogła, wiec lepiej nie czekaj zapisz się i będzie po kłopocie

U mnie tez na śniadanie buła z żółtym serem keczupem i ogórkiem :)

Ja też tak miałam jakiś czas temu, meczylam ssi długo, nic nie pomogło próbowałam wody utlenionej, świeczek parafinowych, kropel i niestety dopiero wizyta u laryngologa pomogła, wiec lepiej nie czekaj zapisz się i będzie po kłopocie

Dzięki. Zapisalam się na jutro. Od 12 jest Pani Laryngolog... Oczywiście prywatnie,bo na fundusz mnie Pani chciała we wrześniu zapisac... :( co za kraj...
Ale licze ze wkońcu puści. Solwax mam z apteki. Po aplikacji czekam, płukam i licze na cud ;).

reklama
Do góry