reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Najgorsze było to że pierwszy lekarz do jakiego poszlam od razu powiedział mi że mogę mieć problem z donoszeniem i że przy takich wadach większość kobiet nie dochodzi do 14tc. Także łatwo nie było ale byłam i jestem pełna nadzieji i wiary i wierzę że wszystko będzie dobrze. W koncu to juz ostatek!
Teraz to ostania prosta, nawet jakby teraz sie urodzil to by przezyl i byl zdrowy. Ale kazdy dzien w brzuszku jest wazny ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mój młody od 27tc juz ułożony pośladkowo i juz wtedy powiedziano mi że szanse są minimalne, ale nawet jakby się obrocil wskazania do cesarki i tak bym miala.

Najważniejsze, że macie już końcówkę i maluszki są już duże. Ja mam termin dopiero na 23 grudnia i w sumie to wolalabym już tak jak wy ostatecznie wiedzieć że będzie cesarka i przygotować się psychicznie. Niestety ja będę prawdopodobnie czekać do ostatniej chwili w niepewności .

Powymieniajmy sie dziewczyny. Ja od Lenki biore termin a od ciebie sn:) co wyna to?

ok zapytajmy nasze maleństwa co sądzą na ten temat :-D ale szczerze to chętnie bym się zamieniła na termin....święta w szpitalu to troszkę słabo.

Dla mnie dzidzia ważniejsza niz swieta w szpitalu. Poza tym mialabym.pewnosc ze remont sie skonczy. Swieta przyjechalyby do nas i w ogole :)

Nie mam pojęcia, trzeba poczekać i zobaczymy. Może wcześniej ale syna urodziłam tydzień po terminie... No i właśnie tu o niego mi najbardziej chodzi, że nie będziemy mogli być razem w swieta jeżeli ja będę w tym czasie w szpitalu. Na pewno będzie mu smutno bo jest bardzo ze mną związany... Ehh trudno co ma być to będzie, damy radę.

reklama
A chce miec rodzenstwo? Jesli tak to dostanie super prezent pod choinke :)

Do góry