reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@padiq biopsja nie boli, na pewno wszystko wyjdzie w jak najlepszym porządku. Ostatnio coraz więcej kobiet z mojego otoczenia ma zalecana biopsje, ale nic złego nie wychodzi.

Jak mnie bolą nadgarstki i dłonie... nie do wytrzymania! Co dziś na obiad, nie mam weny dziewczyny. Może jakaś zupę bym ugotowała :( ale do tego najpierw trzeba się podnieść z kanapy :D

reklama
Maja oh no tak:p matko jaka ja zakrecona:) napisalas o Franku dlatego tak napisalam:D Mam cos z mozgiem ostatnio haha.
Och to mialas przezycia faktycznie.To trzymam kciuki za sobotnia rozmowe i jakis plan dzialania:* Moze jako pierwsza Cie rozpakuja:)

Padiq biopsja tarczycy..oo nie wiedzialam ze cos sie dzieje u Ciebie:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No mam guzek na tarczycy z podejrzeniem nowotworu pęcherzykowatego. To takie cholerstwo,że da się zdiagnozować dopiero po wycięciu. To już moja trzecia biopsja. Guzek jest mały poniżej 1 cm . Mam to cały czas pod kontrolą, regularne wizyty u endokrynologa , badania tsh I biopsje. Po porodzie czeka mnie operacja, ale o tym będę myśleć w swoim czasie.

@padiq trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Kurczę teraz powinnaś czekać na bobasa a nie jeszcze zamartwiać się wynikami. Musi być dobrze

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@padiq biopsja nie boli, na pewno wszystko wyjdzie w jak najlepszym porządku. Ostatnio coraz więcej kobiet z mojego otoczenia ma zalecana biopsje, ale nic złego nie wychodzi.

Jak mnie bolą nadgarstki i dłonie... nie do wytrzymania! Co dziś na obiad, nie mam weny dziewczyny. Może jakaś zupę bym ugotowała :( ale do tego najpierw trzeba się podnieść z kanapy :D
Ja mam jeszcze rosół z wtorku więc problem z głowy[emoji1] Jezu dziewczyny ja ostatnio bym tylko leżała na kanapie. Jakaś taka rozlazła jestem i nic mi się nie chce. Nie poznaje siebie[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Ja po wizycie. Dzidzia ok, tylko... szyjka zmiekla i sie skrocila. Mam wrocic do luteiny dopochwowej. Nie dzwigac, nie schylac sie, nie wspolzyc (jakbym do tej pory tego nie robila juz) ale mniej chodzic wiecej lezec...
Lekarz kazal byc koniecznie za 2 tyg i juz zrobil wymazy mimo ze u mnie dopiero 33tc zaczelam dzis...

Takze tego, chyba na wczesniejszy porod mnie widzi.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że szpitale nadal nie mają się czym chwalić jeśli chodzi o jedzenie. Ręce opadają, żeby człowiek nie mógł godnie w szpitalu leżeć. W ciąży czy nie. To przemawia na korzyść tych prywatnych z podpisanym nfz jednak, jak pisała misianka
Byłam dziś na wizycie zobaczyć jak tam krew i siku. No i się podłamałam. Hemoglobina dalej spada, dostałam tardyferon, TSH złe dostałam euthyrox 50 na razie, powiedziałam że miewam wieczorami bóle jak do miesiączki i mnie ciągnie aż całe biodro czasem, ale przechodzi, to dostałam luttagen na podtrzymanie i awaryjnie monural bo coś tam z siku. Jakby tego było mało szyjka zamknięta ale 2 cm. Dziewczyny przecież ja mam termin dopiero w styczniu! :(
Odpoczywaj jak najwięcej bo faktycznie krótka ta szyjka!!!!

Widzę że szpitale nadal nie mają się czym chwalić jeśli chodzi o jedzenie. Ręce opadają, żeby człowiek nie mógł godnie w szpitalu leżeć. W ciąży czy nie. To przemawia na korzyść tych prywatnych z podpisanym nfz jednak, jak pisała misianka
Byłam dziś na wizycie zobaczyć jak tam krew i siku. No i się podłamałam. Hemoglobina dalej spada, dostałam tardyferon, TSH złe dostałam euthyrox 50 na razie, powiedziałam że miewam wieczorami bóle jak do miesiączki i mnie ciągnie aż całe biodro czasem, ale przechodzi, to dostałam luttagen na podtrzymanie i awaryjnie monural bo coś tam z siku. Jakby tego było mało szyjka zamknięta ale 2 cm. Dziewczyny przecież ja mam termin dopiero w styczniu! :(
Zielona, rzeczywiscie masz krotka szyjke. Nawet ja mam dluzsza, chociaz tym razem nie podal dokladnie ile.
Trzymajcie sie!!! Koniecznie!! No i lez.

reklama
Ja po wizycie. Dzidzia ok, tylko... szyjka zmiekla i sie skrocila. Mam wrocic do luteiny dopochwowej. Nie dzwigac, nie schylac sie, nie wspolzyc (jakbym do tej pory tego nie robila juz) ale mniej chodzic wiecej lezec...
Lekarz kazal byc koniecznie za 2 tyg i juz zrobil wymazy mimo ze u mnie dopiero 33tc zaczelam dzis...

Takze tego, chyba na wczesniejszy porod mnie widzi.

Kurczę dziewczyny co się dzieje. Co druga ma leżeć i przygotowywać się na wcześniejszy poród. [emoji53][emoji53] Ale najważniejsze że córka ok[emoji3]

Do góry