reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji5]
Nocka jak zawsze z budzeniem się. Teraz szykuje się fo lekarza bo wizyta na 11:30 a popołudniu diabetolog. Chyba na mieście będę musiała coś dzisiaj zjeść bo nie zdążyłam do tej pory nic zrobić na obiad. Skończyliśmy remont w pokoiku teraz sufit w łazience bo grzybek wylazł Ehh

Dla wszystkich wizytujących udanych i pięknych wizyt, dobrych wyników badań. Dla szpitalnych żeby szybko wyszły z maluszkami w brzuszku i żeby brzuszki nie bolały.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Widzę że szpitale nadal nie mają się czym chwalić jeśli chodzi o jedzenie. Ręce opadają, żeby człowiek nie mógł godnie w szpitalu leżeć. W ciąży czy nie. To przemawia na korzyść tych prywatnych z podpisanym nfz jednak, jak pisała misianka
Byłam dziś na wizycie zobaczyć jak tam krew i siku. No i się podłamałam. Hemoglobina dalej spada, dostałam tardyferon, TSH złe dostałam euthyrox 50 na razie, powiedziałam że miewam wieczorami bóle jak do miesiączki i mnie ciągnie aż całe biodro czasem, ale przechodzi, to dostałam luttagen na podtrzymanie i awaryjnie monural bo coś tam z siku. Jakby tego było mało szyjka zamknięta ale 2 cm. Dziewczyny przecież ja mam termin dopiero w styczniu! :(

Ja noc mialam w miare ok.
Za to obudzilam sie z bolem miesiaczkowym, wzielam nospe i mam nadzieje, ze zaraz minie. Jesli bol bedzie sie utrzymywal to dzwonie po mame, zeby przyjechala.do Franka, a sama pojade do szpitala. Najchetniej to wzielabym kapiel, ale przy mlodym to niemozliwe.
Trzymajcie kciuki, zeby jednak minęło..

Ściskam mocno kciuki.

Widzę że szpitale nadal nie mają się czym chwalić jeśli chodzi o jedzenie. Ręce opadają, żeby człowiek nie mógł godnie w szpitalu leżeć. W ciąży czy nie. To przemawia na korzyść tych prywatnych z podpisanym nfz jednak, jak pisała misianka
Byłam dziś na wizycie zobaczyć jak tam krew i siku. No i się podłamałam. Hemoglobina dalej spada, dostałam tardyferon, TSH złe dostałam euthyrox 50 na razie, powiedziałam że miewam wieczorami bóle jak do miesiączki i mnie ciągnie aż całe biodro czasem, ale przechodzi, to dostałam luttagen na podtrzymanie i awaryjnie monural bo coś tam z siku. Jakby tego było mało szyjka zamknięta ale 2 cm. Dziewczyny przecież ja mam termin dopiero w styczniu! :(

Będzie dobrze , nie martw się. Będziesz brać leki to wyniki napewno się poprawią.

Hejo:*

Ja wczoraj zasnelam po 20.Obudzilam sie o 22 i bylam wyspana:p ale udalo mi sie jeszcze zasnac i bez siku do 5 bo Leos przyszedl:) pospalismy do 8!szok szok szok.. ale pewnie o 14 juz bedzie mi sie znowu chcialo spac:p

Do kiedy ta promocja w rossmanie?jak zdobyc tą karte?bo ja mam tylko aplikacje na tel

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tą kartę mam wirtualną właśnie w tej aplikacji. Musisz tam wpisać, że jesteś w ciąży i termin spodziewanego porodu.
Wtedy jest dodatkowa zniżka bodajże 3 % przy zakupach artykułów dla dzieci.

Maja mnie wyznaczaja termin CC wedlug miesiaczki a u Ciebie taka rozbieznosc miedzy terminami kurde..to faktycznie nie bedziesz wiedziec kiedy Franio gotowy bedzie:(

No ja już po badaniu. Teraz w sobotę biopsja tarczycy.
Wizyta córki u dentysty błyskawicznie załatwiona. Teraz już wszystkie ząbki zdrowe. Po nowym roku muszę dzieciaki na wizytę kontrolną umówić.

Ja dzisiaj w miarę pospałam. To miłe urozmaicenie , bo ostatnio kiepsko sypiam.

reklama
Maja oh no tak:p matko jaka ja zakrecona:) napisalas o Franku dlatego tak napisalam:D Mam cos z mozgiem ostatnio haha.
Och to mialas przezycia faktycznie.To trzymam kciuki za sobotnia rozmowe i jakis plan dzialania:* Moze jako pierwsza Cie rozpakuja:)

Padiq biopsja tarczycy..oo nie wiedzialam ze cos sie dzieje u Ciebie:(

Do góry