reklama
M@gda
Moderatorka
Hmm. To ja nie mialam jeszcze takich atrakcji. Od dziś 31tc, w przyszłym tyg mam wizytę i chyba zapytam kiedy u mnie będzie KTG.Tak. Mam już od 18 tc, a od 30 tc bardziej dokładne i dłuższe robią.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A masz jekieś wskazania do tego?? Cos niepokoilo lekarza??
M@gda
Moderatorka
O! Jest kilka dziewczyn z TrójmiastaW brzuszku chłopiec, ma być Antek...chociaz co chwilę mój M z córka wymyślają inne imiona Ale myślę że Antek zostanie...
No i jestem z Gdańska.
Antoś jest bardzo ładnie.
Dopisać cię do kalendarza z datą porodu??
Piszesz, że masz już córę. Duża?
ja myślę o zaspieDziewczyny, u mnie ze spaniem tez dzisiaj tragedia, z lozka bym nie wychodzila. Na zlosc Franek zasnal po lekarzu w wozku, wiec nie bylo szans na drzemke z synem w domu. Po poludniu tak mi pekala glowa, ze niestety wzielam apap, a teraz leze ledwo zywa i czekam na meza az wroci i przejmie mlodego. Zapisalam sie na sobote do fryzjera, moze bede wygladac jak czlowiek.
Witam nowe dziewczyny.
Gdańszczanki gdzie planujecie rodzic? Ja jesli bedzie miejsce dla mnie to Kliniczna, tam rodzilam Franka i chyba czuje sie najpewniej.
zapmarta
Karolkowa mama
Witam nowe mamusie.
Ja wczoraj ucięłam sobie dwie drzemki w dzień. Pogoda, ciśnienie, przeziębienie i dużo mniej sił - kumulacja.
Dziś większa energia, więc sprzątanie i pranie ogarnęłam.
Dużo sił dziewczyny dla was !!!
Ja wczoraj ucięłam sobie dwie drzemki w dzień. Pogoda, ciśnienie, przeziębienie i dużo mniej sił - kumulacja.
Dziś większa energia, więc sprzątanie i pranie ogarnęłam.
Dużo sił dziewczyny dla was !!!
kosa1212
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe mamuśki [emoji3] mnie dzisiaj też jakoś głowa boli i ogólnie jestem nie do życia [emoji21] jutro muszę wybrać się na zakupy bo mąż w sobotę ma urodziny a jeszcze prezentu brak. Jakoś w tym roku brak mi weny na prezent...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
padiq
Witam wszystkie nowe mamuśki [emoji3] mnie dzisiaj też jakoś głowa boli i ogólnie jestem nie do życia [emoji21] jutro muszę wybrać się na zakupy bo mąż w sobotę ma urodziny a jeszcze prezentu brak. Jakoś w tym roku brak mi weny na prezent...
Ja swojemu przyszłemu mężowi kupiłam kurtkę.
padiq
Ale dzisiaj wysyp nowych mamusiek.
Witam was wszystkie serdecznie.
My dzisiaj mojego tatę ze szpitala odebraliśmy po tygodniowym pobycie. Rozpoznali u niego rozedmę płuc i jeszcze infekcja dróg moczowych się przyplątała. Wychodzi wieloletnie palenie papierosów. Mam nadzieję że to go zmotywuje żeby w końcu zerwać z nałogiem.
Witam was wszystkie serdecznie.
My dzisiaj mojego tatę ze szpitala odebraliśmy po tygodniowym pobycie. Rozpoznali u niego rozedmę płuc i jeszcze infekcja dróg moczowych się przyplątała. Wychodzi wieloletnie palenie papierosów. Mam nadzieję że to go zmotywuje żeby w końcu zerwać z nałogiem.
reklama
Hmm. To ja nie mialam jeszcze takich atrakcji. Od dziś 31tc, w przyszłym tyg mam wizytę i chyba zapytam kiedy u mnie będzie KTG.
A masz jekieś wskazania do tego?? Cos niepokoilo lekarza??
Nie, wszystko zawsze dobrze. Tutaj w Niemczech badają wszystkie ciężarne od 18tc na początku to tak krótko z tego co pamietam (około 8min) teraz już dłużej i na boku leżę. Jak mi się tak ruszał dziś i uderzał w urządzenie to mówiła ze lepiej jak się trochę uspokoi bo będę musiała na ktg przyjść jeszcze raz bo musi mieć obraz dokładny jak serduszko pracuje. Ale w końcu udało się zmierzy i zadowolona była. I za dwa tygodnie znowu. Wiec tutaj to normalne.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom