reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Tak. Mam już od 18 tc, a od 30 tc bardziej dokładne i dłuższe robią.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm. To ja nie mialam jeszcze takich atrakcji. Od dziś 31tc, w przyszłym tyg mam wizytę i chyba zapytam kiedy u mnie będzie KTG.
A masz jekieś wskazania do tego?? Cos niepokoilo lekarza??

W brzuszku chłopiec, ma być Antek...chociaz co chwilę mój M z córka wymyślają inne imiona :) Ale myślę że Antek zostanie...
No i jestem z Gdańska.
O! Jest kilka dziewczyn z Trójmiasta :)
Antoś jest bardzo ładnie.
Dopisać cię do kalendarza z datą porodu??

Piszesz, że masz już córę. Duża?

Dziewczyny, u mnie ze spaniem tez dzisiaj tragedia, z lozka bym nie wychodzila. Na zlosc Franek zasnal po lekarzu w wozku, wiec nie bylo szans na drzemke z synem w domu. Po poludniu tak mi pekala glowa, ze niestety wzielam apap, a teraz leze ledwo zywa i czekam na meza az wroci i przejmie mlodego. Zapisalam sie na sobote do fryzjera, moze bede wygladac jak czlowiek.
Witam nowe dziewczyny:).
Gdańszczanki gdzie planujecie rodzic? Ja jesli bedzie miejsce dla mnie to Kliniczna, tam rodzilam Franka i chyba czuje sie najpewniej.
ja myślę o zaspie

Witam nowe mamusie.

Ja wczoraj ucięłam sobie dwie drzemki w dzień. Pogoda, ciśnienie, przeziębienie i dużo mniej sił - kumulacja.
Dziś większa energia, więc sprzątanie i pranie ogarnęłam.
Dużo sił dziewczyny dla was !!!

Witam wszystkie nowe mamuśki [emoji3] mnie dzisiaj też jakoś głowa boli i ogólnie jestem nie do życia [emoji21] jutro muszę wybrać się na zakupy bo mąż w sobotę ma urodziny a jeszcze prezentu brak. Jakoś w tym roku brak mi weny na prezent...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe mamuśki [emoji3] mnie dzisiaj też jakoś głowa boli i ogólnie jestem nie do życia [emoji21] jutro muszę wybrać się na zakupy bo mąż w sobotę ma urodziny a jeszcze prezentu brak. Jakoś w tym roku brak mi weny na prezent...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja swojemu przyszłemu mężowi kupiłam kurtkę.

Ale dzisiaj wysyp nowych mamusiek. :-) :)
Witam was wszystkie serdecznie.

My dzisiaj mojego tatę ze szpitala odebraliśmy po tygodniowym pobycie. Rozpoznali u niego rozedmę płuc i jeszcze infekcja dróg moczowych się przyplątała. Wychodzi wieloletnie palenie papierosów. Mam nadzieję że to go zmotywuje żeby w końcu zerwać z nałogiem.

reklama
Hmm. To ja nie mialam jeszcze takich atrakcji. Od dziś 31tc, w przyszłym tyg mam wizytę i chyba zapytam kiedy u mnie będzie KTG.
A masz jekieś wskazania do tego?? Cos niepokoilo lekarza??

Nie, wszystko zawsze dobrze. Tutaj w Niemczech badają wszystkie ciężarne od 18tc na początku to tak krótko z tego co pamietam (około 8min) teraz już dłużej i na boku leżę. Jak mi się tak ruszał dziś i uderzał w urządzenie to mówiła ze lepiej jak się trochę uspokoi bo będę musiała na ktg przyjść jeszcze raz bo musi mieć obraz dokładny jak serduszko pracuje. Ale w końcu udało się zmierzy i zadowolona była. I za dwa tygodnie znowu. Wiec tutaj to normalne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry