reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

:D prześwietne <3
to chyba normalne mieć obawy przed. bez znaczenia jaki był pierwszy poród. nie wiem, jestem zielona :yes:
mnie wkurzają teksty wkoło: śpij teraz bo poteem..... wyśpij się na zapas bo poteem...:dry:
Jakby można było się wyspać na zapas!!:confused2:
Później to się podepniemy pod jakąś ładowarkę - może tą od laktatora :D:D i będziemy jechać na wspomaganiu.
A zaraz po porodzie tez nie bardzo będzie można kawy pić za dużo niestety :(

reklama
Mnie się wydaje ze już organizm do porodu siły zbiera. Nie ma już tyle energi co w II trymestrze. A podusia i łóżeczko to najlepszy przyjaciel [emoji85][emoji87]

Witam nowe mamusie [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Która mamusia dziś szalała w LIDLU z ubrankami ?????
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi

Co do wózka to powiedział że on będzie prowadził bo on już jest za duży aby w wózku jeździć, tylko z tym prowadzeniem to troszkę ciężko będzie bo rączkę bym musiała mu opuszczać na sam dół i by nie widział jak jedzie
To będzie powoził po mieszkaniu, albo będzie bujał dzidzie w wózku, albo bujaczku.

Jak byłam w LIDLU to jeszcze kombinezony były i trochę sobie twarz pluje że tak szybko kupiłam ehh no nic ten co mam tez bardzo mi się podoba

To jednak mam cisze do wieczora starszy syn tez poszedł do babci aż się boje jak dojdzie
Ja już mam 2 kombinezony. Starczy. Nawet nie idę, bo coś kupię a nie powinnam już :D:D

Czytając Wasze posty widzę że nie tylko ja jestem ostatnio nie do życia... brzuszek się spina bardzo często, krok mnie boli tak jakbym miała jakieś zakwasy, nawet wstanie z łóżka jest dla mnie dość dużym problemem...noce to jakaś porażka :/ Ale już bliżej niż dalej....
Ja w brzuszku mam chłopca :) termin z OM mam na 8.12 z USG 2.12... wczoraj byłam na wizycie i mały waży 2100g ;)

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzisiaj bez usg. Na ktg mały szalał i kopał w urządzenie [emoji85][emoji87] wizyta za dwa tygodnie.
Jak wróciłam to akurat przyjechali zobaczyć piec bo coś ostatnio siada i ciagle jest problem. I słuchajcie zasnęłam i 3h spałam [emoji15] ja to zauwazylam ze mogłabym teraz to cały dzień spać. Chyba organizm już się przygotowywuje na poród i zbiera siły.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
juz ktg mialas?? od ktorego tygodnia sie je robi??

reklama
Czytając Wasze posty widzę że nie tylko ja jestem ostatnio nie do życia... brzuszek się spina bardzo często, krok mnie boli tak jakbym miała jakieś zakwasy, nawet wstanie z łóżka jest dla mnie dość dużym problemem...noce to jakaś porażka :/ Ale już bliżej niż dalej....
Ja w brzuszku mam chłopca :) termin z OM mam na 8.12 z USG 2.12... wczoraj byłam na wizycie i mały waży 2100g ;)
Kolejna dzidzi ponad 2 kilo :) U nas na forum juz trzecia :) Super.
Czyli na sam początek grudnia się nastawiasz??

Do góry