reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Czy Wy tez byście teraz tylko spały? Cukry mam ok... A przesypiam tyle godzin, ze masakra.... Życie prześpie jak tak dalej pójdzie....
Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.

reklama
Mnie tez sie ciagle spac chce i nawet w nocy malo co sie budze i mocno spie ostatnio co jest dziwne bo jeszcze z 2 tygodnie temu to non stop sie budzilam

Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.
Bo ja właśnie śpię twardo. Zasypiam o 22. W nocy czasem dzieci mnie obudzą że chcą pić. Chociaż ostatnio ciężko mnie dobudzic i mąż wstaje. Rano tylko się budzę, szykuje dzieci do wyjścia, jem śniadanie i jeszcze z 2 godziny sny potrzebuje. . A o 22 już znowu dętka... Pewnie te godziny z dziećmi trochę energii wysysaja...

A co do senności to ja też mam wrazenie, że 3/4 doby mogłabym przespać. Koło 22 już dopada mnie senność, śpię do 9-10 a koło 13 muszę już mieć drzemkę, chociaż dzisiaj jakoś więcej energii mam, może dlatego że pogoda dopisuje

reklama
Która mamusia dziś szalała w LIDLU z ubrankami ?????
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi
A do Wózka sie nie pakował ?? :D:D
Co do wózka to powiedział że on będzie prowadził bo on już jest za duży aby w wózku jeździć, tylko z tym prowadzeniem to troszkę ciężko będzie bo rączkę bym musiała mu opuszczać na sam dół i by nie widział jak jedzie

Do góry