Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.Czy Wy tez byście teraz tylko spały? Cukry mam ok... A przesypiam tyle godzin, ze masakra.... Życie prześpie jak tak dalej pójdzie....
reklama
Bo ja właśnie śpię twardo. Zasypiam o 22. W nocy czasem dzieci mnie obudzą że chcą pić. Chociaż ostatnio ciężko mnie dobudzic i mąż wstaje. Rano tylko się budzę, szykuje dzieci do wyjścia, jem śniadanie i jeszcze z 2 godziny sny potrzebuje. . A o 22 już znowu dętka... Pewnie te godziny z dziećmi trochę energii wysysaja...Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.
Mamuska1990
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny , czy mogę jeszcze do was dołączyć??
Termin mam na 9 grudnia, a na wasze forum natrafiłam niedawno szukając pomocy na internecie szukając list wyprawowych
Termin mam na 9 grudnia, a na wasze forum natrafiłam niedawno szukając pomocy na internecie szukając list wyprawowych
Witajcie dziewczyny , czy mogę jeszcze do was dołączyć??
Hej! Opowiadaj kto tam w brzuchu siedzi. Skad jestes?
Mamuska1990
Aktywna w BB
W brzuchu siedzi syn. Imię jeszcze nie wybrane. W poniedziałek na badaniu dr powiedział że 1800 gram szczęścia już jest w brzuszku.
Jestem z Katowic
Jestem z Katowic
Mamuska1990
Aktywna w BB
A co do senności to ja też mam wrazenie, że 3/4 doby mogłabym przespać. Koło 22 już dopada mnie senność, śpię do 9-10 a koło 13 muszę już mieć drzemkę, chociaż dzisiaj jakoś więcej energii mam, może dlatego że pogoda dopisuje
jednym słowem poród mi się podobał
to chyba normalne mieć obawy przed. bez znaczenia jaki był pierwszy poród. nie wiem, jestem zielona
![Yes :yes: :yes:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes4lo.gif)
mnie wkurzają teksty wkoło: śpij teraz bo poteem..... wyśpij się na zapas bo poteem...
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Jakby można było się wyspać na zapas!!
![Zadziwiona(y) :confused2: :confused2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused8gj.gif)
reklama
Która mamusia dziś szalała w LIDLU z ubrankami ?????
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi
Co do wózka to powiedział że on będzie prowadził bo on już jest za duży aby w wózku jeździć, tylko z tym prowadzeniem to troszkę ciężko będzie bo rączkę bym musiała mu opuszczać na sam dół i by nie widział jak jedzieA do Wózka sie nie pakował ??![]()