reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Czy Wy tez byście teraz tylko spały? Cukry mam ok... A przesypiam tyle godzin, ze masakra.... Życie prześpie jak tak dalej pójdzie....
Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.

reklama
Mnie tez sie ciagle spac chce i nawet w nocy malo co sie budze i mocno spie ostatnio co jest dziwne bo jeszcze z 2 tygodnie temu to non stop sie budzilam

Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.
Bo ja właśnie śpię twardo. Zasypiam o 22. W nocy czasem dzieci mnie obudzą że chcą pić. Chociaż ostatnio ciężko mnie dobudzic i mąż wstaje. Rano tylko się budzę, szykuje dzieci do wyjścia, jem śniadanie i jeszcze z 2 godziny sny potrzebuje. . A o 22 już znowu dętka... Pewnie te godziny z dziećmi trochę energii wysysaja...

A co do senności to ja też mam wrazenie, że 3/4 doby mogłabym przespać. Koło 22 już dopada mnie senność, śpię do 9-10 a koło 13 muszę już mieć drzemkę, chociaż dzisiaj jakoś więcej energii mam, może dlatego że pogoda dopisuje

reklama
Która mamusia dziś szalała w LIDLU z ubrankami ?????
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi
A do Wózka sie nie pakował ?? :D:D
Co do wózka to powiedział że on będzie prowadził bo on już jest za duży aby w wózku jeździć, tylko z tym prowadzeniem to troszkę ciężko będzie bo rączkę bym musiała mu opuszczać na sam dół i by nie widział jak jedzie

Do góry