Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.Czy Wy tez byście teraz tylko spały? Cukry mam ok... A przesypiam tyle godzin, ze masakra.... Życie prześpie jak tak dalej pójdzie....
reklama
Bo ja właśnie śpię twardo. Zasypiam o 22. W nocy czasem dzieci mnie obudzą że chcą pić. Chociaż ostatnio ciężko mnie dobudzic i mąż wstaje. Rano tylko się budzę, szykuje dzieci do wyjścia, jem śniadanie i jeszcze z 2 godziny sny potrzebuje. . A o 22 już znowu dętka... Pewnie te godziny z dziećmi trochę energii wysysaja...Też tak mam w ciągu dnia ale zwalałam to na słabo spane nocki bo a to do łazienki biegam, a to ból nóg od obrzęków czy mały się rozkopie nie dając zasnąć, a to znów mąż przed 6 do pracy wstaje i potem zasnąć nie mogę do 8 (ogólnie przed tą 8 wszystko mnie budzi), potem za to bym najlepiej nic nie robiła tylko spała, ewentualnie leżała sobie i sił ani chęci na nic nie ma.
Mamuska1990
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny , czy mogę jeszcze do was dołączyć??
Termin mam na 9 grudnia, a na wasze forum natrafiłam niedawno szukając pomocy na internecie szukając list wyprawowych
Termin mam na 9 grudnia, a na wasze forum natrafiłam niedawno szukając pomocy na internecie szukając list wyprawowych
Witajcie dziewczyny , czy mogę jeszcze do was dołączyć??
Hej! Opowiadaj kto tam w brzuchu siedzi. Skad jestes?
Mamuska1990
Aktywna w BB
W brzuchu siedzi syn. Imię jeszcze nie wybrane. W poniedziałek na badaniu dr powiedział że 1800 gram szczęścia już jest w brzuszku.
Jestem z Katowic
Jestem z Katowic
Mamuska1990
Aktywna w BB
A co do senności to ja też mam wrazenie, że 3/4 doby mogłabym przespać. Koło 22 już dopada mnie senność, śpię do 9-10 a koło 13 muszę już mieć drzemkę, chociaż dzisiaj jakoś więcej energii mam, może dlatego że pogoda dopisuje
prześwietne <3jednym słowem poród mi się podobał
to chyba normalne mieć obawy przed. bez znaczenia jaki był pierwszy poród. nie wiem, jestem zielona
mnie wkurzają teksty wkoło: śpij teraz bo poteem..... wyśpij się na zapas bo poteem...
Jakby można było się wyspać na zapas!!
reklama
Która mamusia dziś szalała w LIDLU z ubrankami ?????
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi
Mnie mama zawołała że4 faje to body więc poszłam i kupiłam ale już większe i sukienkę i tyle chciałam kupić te kominy ale nie było i się wkurzyłam ehh
Młodszy poszedł do babci i mam troszkę ciszy bo zaraz starszy ze szkoły wróci i obiad musze mu dac a dziś klasyka będzie schabowy z ziemniakami i z ogórkiem kiszonym miał być kalafi
Co do wózka to powiedział że on będzie prowadził bo on już jest za duży aby w wózku jeździć, tylko z tym prowadzeniem to troszkę ciężko będzie bo rączkę bym musiała mu opuszczać na sam dół i by nie widział jak jedzieA do Wózka sie nie pakował ??