reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
o masz! ja też kalafior na tapecie. Wczoraj zakupiłam dwa i tak się waham pomiędzy zupą kalafiorową a takim ugotowanym z bułeczką i masełkiem.
Ja dziś poprasowałam część ciuchów, wolno mi to wszystko idzie ostatnio, więc rozkładam sobie pracę w czasie.
Trzeci tydzień infekcji, nosa już prawie nie mam, tylko czerwona klucha.

Tak się właśnie zastanawiam dla kogo ja kupiłam ten leżaczek bo z tego co pamiętam miał być dla małej ale mój młodszy synek się w nim tak rozsiadł że nie ma zamiaru z niego wyjść tak mu tam dobrze
22446988_1363907263735414_2028654713_n.jpg

- Tak mi dobrze :D:D:D:D:D:D:D:D

Hej wszystkim z rana :)
Powodzenia wizytującym dziś ;)
U mnie dziś w końcu luźniejszy dzień, przyda się taki bo troszkę mnie łapie przeziębienie od jakiegoś czasu więc wygrzeję się i odpocznę nieco.
Miłego dnia życzę. :)

Witam się także ja z rana[emoji3] u mnie też dzisiaj spokojny dzień. Mam wreszcie zamiar porobić zdjęcia i powystawiać ubrania swoje i córki na sprzedaż. Porobiłam mega pożądki w szafie i teraz muszę części rzeczy się pozbyć [emoji3] miłego dnia dla wszystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

I ja mówię dzień dobry. U nas dopiero 30 tydzień leci i mi powiem Wam się dłuży, chyba wolałabym, żeby był już grudzień. Zmykam na śniadanko. Miłego dnia [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

I ja się z rana witam
Powiem wam że mam już dość tych chorób ledwo co dziecko mi do przedszkola poszło i znów chore jakaś porażka
Za oknem ładnie się robi już pranie wstawione i zaraz za porządki jakieś się wezmę i za obiad co dalej nie wiem co mam im zrobić

reklama
Dzień doberek wspaniałym panią :)
jak ja dziś dobrze spałam, zasnęłam zaraz po wspólnej i raz tylko byłam w nocy siusiu - szłam z zamkniętymi oczami żeby się nie rozbudzić chodź troszkę hi hi i przestraszył mnie budzik o 7.00 hi hi :)
u mnie jak na razie słonko świeci więc miło za oknem, mam w planach dziś poprasować chodź troszkę ale czy mi się to uda hmmmm - już tak się zbieram do tego codziennie od 2 tygodni
Miłego dnia życzę wszystkim i tym wizytującym dziś i nie wizytującym :)

Do góry