Potem jak włączę laptopa, to się dopiszę w takim razie. Ja już sama się śmieję że mam rzadko wizyty u gina, to nadrabiam innymi.Mikado, sama nam kalendarz uzupełnisz, bo wizytujesz jak za 3 Powodzenia
reklama
M@gda
Moderatorka
Podrzucam patencik na uczesanie córki przez tatęMój mąż nie ogarnia takich rzeczy mamy już dzieci ale on nie wie z czym co się je. Hehe ale to najmniejszy problem. Ja się martwię jak on sam w domu zostanie jak pójdę rodzić,jak córka będzie uczesana i ubrana .
nie martw się tatusiowie dają tadę. może czasami w niekonwencjonalny possób ale ogranicza ich tylko wyobraźnia
Mea1989
Fanka BB :)
Moja ginekolog powiedziała, że lepsze są torby bo jak się część rzeczy z niej wyjmie to mniej miejsca zajmuje i w szpitalu inaczej patrzą na torby, bo podobno walizek nie lubią Ale czy to prawda i czy robi im to różnicę to nie wiemA właśnie, a do szpitala pakujecie się w torbę czy w walizkę? Ja mam taką nie zadużą walizkę na kółkach i zastanawiam się czy będzie ok... Czy lepsza torba? Ale torby z reguły nie mają kółek, no i nie mam takiej...
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny powodzenia na wizytach i @Mikado93 u neurologa! Dajcie znać
@Zinc ja byłam też ostatnio na plotkach w pracy, uwielbiam te spotkania na pewno będzie to dla nich i dla Ciebie super czas
Poza tym u mnie teraz dużo zmian w związku z reforma oświaty, więc muszę podpytywac żeby nie wypaść z obiegu
@Mea1989 mnie wręcz położna namawiała na walizkę z kółkami, bo wygodniej
@Zinc ja byłam też ostatnio na plotkach w pracy, uwielbiam te spotkania na pewno będzie to dla nich i dla Ciebie super czas
Poza tym u mnie teraz dużo zmian w związku z reforma oświaty, więc muszę podpytywac żeby nie wypaść z obiegu
@Mea1989 mnie wręcz położna namawiała na walizkę z kółkami, bo wygodniej
Zinc
Fanka BB :)
Haha rewelka! tatusiowie są bardziej kreatywni [emoji14]Podrzucam patencik na uczesanie córki przez tatę
nie martw się tatusiowie dają tadę. może czasami w niekonwencjonalny possób ale ogranicza ich tylko wyobraźnia
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz po wizycie maluszek ma za maly odrobine brzuszek ale ogolnie to wszysto ok miesci sie w dolnej granicy normy. Wazy mniej wiecej 1300g. Ma strasznie niskp główke ale szyjka zamknieta wiec poki co ok. Jednak dostalam to skierowanie do diabetolog nie moze sie cos pani doktor zdecydowac ale zepisalam sie juz i jutro ide na wizyte. Dostalam tez skierowanie na ech serca dzidzi bo ponoc przy cukrzycy obowiazkowo. Troche sie zdenerwowalam tym wszystkim i tymi lekarzami ale dla dzidzi wszystko.
Cześć dziewczyny :-) trochę mnie tu nie było, ale staram się czytać wszystko regularnie.
Czy któraś z Was ma problem z kolkami? Mnie co chwilę łapią, nawet na krótkich dystansach. Dzisiaj poszłam na pobranie krwi i w drodze powrotnej tak mnie złapała, że musiałam stanąć zgieta w pol i poczekać. Do tego łapią mnie takie skurcze-bóle w lydkach...Dzisiaj przez to wszystko wracałam już z łzami w oczach do domu [emoji20]
Życzę wszystkim miłego dnia i powodzenia na wizytach :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy któraś z Was ma problem z kolkami? Mnie co chwilę łapią, nawet na krótkich dystansach. Dzisiaj poszłam na pobranie krwi i w drodze powrotnej tak mnie złapała, że musiałam stanąć zgieta w pol i poczekać. Do tego łapią mnie takie skurcze-bóle w lydkach...Dzisiaj przez to wszystko wracałam już z łzami w oczach do domu [emoji20]
Życzę wszystkim miłego dnia i powodzenia na wizytach :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki, bo bardzo powaznie rozważam zakup suszarki I byłam ciekawa co to za suszarka szafowa, ale skoro mówisz, że nie fajna, to nie będę szukać.
Ja dziś mam zamiar w końcu wypróbować w mojej suszenie "do prasowania" czyli najkrótszy czas i zobaczymy jak będzie a piorę kolejną partię ciuszków dla najmłodszego
ja ponad rok zastanawiałam się nad kupnem pralko-suszarki ( wiem ze same suszarki są lepsze ale ja nie mam gdzie kolejnego sprzętu wsadzić ) aż w końcu kupiłam i teraz testuje i mam nadzieje że się nie zawiodę
reklama
Termin cc masz zgodnie z terminem OM?
Cc mam zaplanowane na 38+3 t.c. ponieważ to 3 cc, a w ostatniej ciazy blizna mi się rozeszła i miałam wykonywane cc w 37t.c., mam nadzieję, że teraz sytuacja się nie powtórzy i mały spokojnie doczeka do wyznaczonego terminu.