reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Maglik super ze wyniki sa dobre:)
Oli jaka dluga szyjka!wow:)i fajnie ze wszystko dobrze!
Kodap najwazniejsze ze jestes pod opieka juz!!:*

U nas tez wszystko pieknie:)Inka zdrowa,mimo ze ma jeszcze ta malutka torbelke jedna ale trudno.Waga 1825gram wiec wyszlo ze o tydz wieksza,czyli czeka mnie cesarka bo bedzie duza jak Leoś.Moge rodzic za 8 tyg!aaaa

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Który to już tydzień Millo? Sorki, że wczoraj nie doczytałam waszych postów, ale trochę byłam przerażona...

reklama
hej babeczki,

@padiq zamówiłam dwie koszule, więc dzięki za namiary. Ceny super przystępne. Wzięłam L, choć noszę M-kę. Opinie były że rozmiarówka nie trzyma się prawdy. Zobaczę zatem jak odbiorę.
Magda ja rodzę na Karowej po raz kolejny. Twoja sala fajnie się prezentuje, mam nadzieję, że trafisz na fajniejszy kolor.
kodap trzymam kciuki za dobre wyniki leczenia.

Duże te wasze dzieciaki, moje dziecię ma ok 950 g. pewnie będzie maluchem jak dwoje pozostałych.
Hej hej, rzadko do nas zaglądasz ostatnio chyba :)

Powiem ci, że jakby dzidzia miała ok 1kg to bym się cieszyła, że nie będzie problemu z jej urodzeniem. A teraz nie dość, że duża to jest to moje pierwsze dziecko i nie wiem czego się spodziewać...

Cześć kochane :)
@M@gda no to Żywia faktycznie dała popis! Moja aplikacja mówi, że te tygodnie ciąży właśnie odpowiadają za to, że dzidzia mniej rośnie wzdłuż a zdecydowanie bardziej przybiera na wadze, więc może to właśnie jest przyczyną? Może zestopuje za jakiś czas :)
Lenka na ostatniej wizycie w ostatnim dniu sierpnia ważyła 1,2kg także podejrzewam, że jak będę teraz na wizycie 5.10 to też mogę się zdziwić. Tzn nie wiem, czy w ogóle będę miała USG, ale nawet jeśli nie będzie zaplanowane, to pójdę za jakiś czas prywatnie dodatkowo. Bo jeśli miałby być poród CC to wolałabym to wiedzieć wcześniej. Serce mi do gardła podchodzi na sama myśl.

Wczoraj prawie cały dzień spędziłam w pracy na plotkach i u koleżanki z pracy na plotkach aż głowa bolała jak wróciłam. Wyszłam z domu ok 11, a wróciłam po 21. :)
Czekam, aż ZUS się ogarnie i zaczynam ostatni etap zakupów :) przede wszystkim muszę skończyć wyprawkę apteczna
Ja dziś jade do pracy na ploty :):) Chociaż za długie nie będą bo mąż wziął dziś urlop i musimy kilka spraw pozałatwiać.

Dziewczyny ja dzisiaj szybciutko. Mam zalatany dzień [emoji3] zaraz lecę na krzywą więc trzymajcie kciuki abym wytrzymała bez jedzenia bo już jestem głodna [emoji21] potem do fryzjera bo mam straszny odrost a o 15 idę oglądać swoją dzidzię na wizycie [emoji3] też jestem ciekawa ile podrosła bo moja z tych małych więc na pewno by się jej przydało. Buziaki i miłego dnia dla wszystkich. Powodzenia dla wizytujących

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki i to wielkie:)

hej babeczki,

@padiq zamówiłam dwie koszule, więc dzięki za namiary. Ceny super przystępne. Wzięłam L, choć noszę M-kę. Opinie były że rozmiarówka nie trzyma się prawdy. Zobaczę zatem jak odbiorę.
Magda ja rodzę na Karowej po raz kolejny. Twoja sala fajnie się prezentuje, mam nadzieję, że trafisz na fajniejszy kolor.
kodap trzymam kciuki za dobre wyniki leczenia.

Duże te wasze dzieciaki, moje dziecię ma ok 950 g. pewnie będzie maluchem jak dwoje pozostałych.
Hej, ja też planuję na Karowej :) ale ja pierwszy raz...

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny pamiętajcie że usg nie waży dziecka tylko szacuje wagę na podstawie wymiarów o każdy milimetr robi różnicę. Na tym etapie ciazy to waga oszacowana przez dobrego specjalistę może być różna o +/-300g a w ostatnich tygodniach ciazy nawet 500g.
Do rzeczy higienicznych polecana była też strona www.blizejciebie.pl
Milego dnia [emoji272]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej powodzenia na wizytach☺. Znowu mi sie śnił poród tym razem rodziłam w domu raz dwa i urodzilam mama z mężem pepowine przecinali na karetke sie doczekać nie moglismy wkoncu straz pożarna po mnie przyjechała masakra...

reklama
Do góry