reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

I ja się z Wami witam w ten słoneczny dzionek :)

Wszystkim babeczką dziś wizytującym życzę cudaśnego dnia jak i reszcie :)

@kodap daj znać jak będziesz już coś wiedziała
@Millo życzę aby bez antybiotyku się skończyło

Ja się zastanawiam czy nie powtórzyć sobie krzywej cukrowej w przyszłym tygodniu (jak już będę całkowicie zdrowa) bo robiąc ją w zeszłym tygodniu byłam mocno przeziębiona a czytałam ze nawet najmniejsza infekcja może zmienić wyniki - co o tym myślicie?

Jakoś nie umiem się zabrać do kompletowanie wszystkiego dla niuni i da siebie, mam tylko ciuszki, kosz mojżesza, wózek, nosidełko, pampersy, chusteczki nawilżone, pościel a dla siebie dwie piżamy do szpitala i nic więcej i nie mam pojęcia kiedy się za to zabiorę. Ostatnio mam tak strasznego lenia, że nic mi się nie chce, tylko bym leżała i leżała :(
To tylko brzmi jakbyś już wszystko miała :D:D

reklama
Gosik96 a jak duży Masz wymiar wewnętrzny tego kokona? Bo z tego co widzę długość waha się między 55, a 75 cm. Praktycznie do tego podchodząc, wydaje mi się, że im dłuższy tym lepszy...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Koleżanka na allegro znalazla taki 80cm mierząc w środku.Chyba najlepeij wlasnie jak najdłuższy[emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest szpital w Piasecznie.

Tą leżankę można rozłożyć na płasko, ale to jest najmniej naturalna pozycja do rodzenia. Biorąc pod uwagę mnogość możliwości, w których można rodzić, tradycyjne łóżko nie jest chyba najważniejsze.
Nie wiedziałam że w Piasecznie mają takie ładne salki porodowe :) No tak, ale mimo wszystko, żeby w ogóle nie było łóżka? :) Ja wolałabym mieć, zwłaszcza że te szpitalne są pochylne.

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Gosik96 a jak duży Masz wymiar wewnętrzny tego kokona? Bo z tego co widzę długość waha się między 55, a 75 cm. Praktycznie do tego podchodząc, wydaje mi się, że im dłuższy tym lepszy...

[emoji423]Wymiary: wnętrze 30x65cm Rozłożony: ok. 55x90 cm.
Ale na żywo jeszcze go nie widziałam bo w Polsce zamawiałam i ktoś jak ktoś bedzie jechać to ki go przywiezie ale mama mówi ze bardzo fajny. Do kompletu zamówiłam kocyk z jednej strony mimky i poduszeczkę mała. Cena uważam ze przystępna wiec wzięłam taki komplet.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji423]Wymiary: wnętrze 30x65cm Rozłożony: ok. 55x90 cm.
Ale na żywo jeszcze go nie widziałam bo w Polsce zamawiałam i ktoś jak ktoś bedzie jechać to ki go przywiezie ale mama mówi ze bardzo fajny. Do kompletu zamówiłam kocyk z jednej strony mimky i poduszeczkę mała. Cena uważam ze przystępna wiec wzięłam taki komplet.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na allegro zamawialas? Możesz podesłać linka?:-)
Ja chciałabym znaleźć jakąś opcję zamówienia kokonu, poduszki do karmienia, pościeli do łóżeczka i końca do wózka w jednej gamie kolorystycznej :-)
Może macie kogoś już sprawdzonego? :-)

Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Badaja cie dokladnie. Chca wiedziec co u ciebie i maluszka. Nie martw sie na zapas. Daj znac jak bedziesz po badaniu.

Do góry