reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@kosa1212 a ta woda termalna Uriage to dla Ciebie czy maleństwa? Widziałam, że w wyprawie sroki się ona znalazła. Czy masz jeszcze na liście coś od niej?
Zarówno dla mnie jak i dla młodej. Przy pierwszej córce też używałam. Do przemywania twarzy, pupy do rąk na spacerze. Ogólnie do wszystkiego [emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rano ide do szpitala. Boje sie bardzo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. Będzie wszystko dobrze. Ty i maluszek będziecie pod dobrą opieką. Dobrze że zrobiłaś badania. Teraz będzie już tylko lepiej. Trzymaj się i nie denerwuj za bardzo bo to nie będzie służyć ani tobie ani maleństwu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam zrobilam wyniki watrobowe sa tragiczne do szpitala musze sie zgłosić

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki żeby wszystko się unormowało. Pewnie jakieśleki dostaniesz. A jakie robilas? Alat, Aspat, Bilirubine i Fosfatazę zasadową? Czy coś jeszcze?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry