reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry z rana :)
@kodap tak, jak mówią dziewczyny - najważniejsze, że teraz będziesz miała dobra opiekę lekarska. Trzymaj się!

@M@gda możesz wrzucić zdjęcie (o ile już nie wrzuciłaś, nie przeglądałam jeszcze innych wątków). W moim szpitalu są teraz super warunki, więc o to jestem spokojna. Umowę z położna? W sensie, że będzie z Tobą przy porodzie?

Ja dziś idę na kontrolę usg szyjki, zobaczyć czy się nie skraca bo ostatnio brzuch był twardy. A wylądowała na antybiotyku monural po słabych wynikach moczu. Na dodatek mój mąż chory więc mam nadzieję że nic nie złapie od niego po antybiotyku

Dzień dobry[emoji3] u nas dzisiaj ponownie słoneczko więc zapowiada się fajny dzień. Śniadanko a potem mam zamiar skoczyć do księgarni i kupić jakieś fajne książki dla córki. Co polecacie ciekawego dla 5 latkow? @milo mam nadzieję że obędzie się bez antybiotyku. Ja ostatnio brałam to dostałam taki krem dopochwowo aplikowany raz i po tygodniu już wszystko było ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:*

Madzia no wlasnie leukocyty 5-7 a norma do 5.Zawiozlam dzis posiew zobaczymy co wyjdzie na dniach..
Dzis mam 3 prenatalne:)juz sie nie moge doczekac:D

Kodap jestes juz w szpitalu?Daj znac jak sie czegos dowiesz:*

Powodzenia dzis na wizytach!

P.S malo nas tutaj.Rozumiem ze dziewdzyny sie gdzies przeniosly tak?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:*

Madzia no wlasnie leukocyty 5-7 a norma do 5.Zawiozlam dzis posiew zobaczymy co wyjdzie na dniach..
Dzis mam 3 prenatalne:)juz sie nie moge doczekac:D

Kodap jestes juz w szpitalu?Daj znac jak sie czegos dowiesz:*

Powodzenia dzis na wizytach!

P.S malo nas tutaj.Rozumiem ze dziewdzyny sie gdzies przeniosly tak?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To czekamy na śliczne zdjęcia maleństwa [emoji2] część dziewczyn się przeniosła Ale to już chyba z miesiąc temu

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry