Rano ide do szpitala. Boje sie bardzo.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kodap kurcze myśl pozytywnie podadzą leki będzie wszystko dobrze zobaczysz, trzymam mocno kciuki za Was, powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rano ide do szpitala. Boje sie bardzo.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi one są 100% bawełna? Bo w sumie daleko mi do sklepu bo to textil market?Nie wiem , sprawdzę jak będę swoje zamówienie odbierać. Zamówiłam przez internet z odbiorem w sklepie. Ja już wcześniej widziałam te koszulki na żywo więc mogłam zamówić bez problemu.
A powiedz mi one są 100% bawełna? Bo w sumie daleko mi do sklepu bo to textil market?
To czekamy na śliczne zdjęcia maleństwa [emoji2] część dziewczyn się przeniosła Ale to już chyba z miesiąc temuHejka:*
Madzia no wlasnie leukocyty 5-7 a norma do 5.Zawiozlam dzis posiew zobaczymy co wyjdzie na dniach..
Dzis mam 3 prenatalnejuz sie nie moge doczekac
Kodap jestes juz w szpitalu?Daj znac jak sie czegos dowiesz:*
Powodzenia dzis na wizytach!
P.S malo nas tutaj.Rozumiem ze dziewdzyny sie gdzies przeniosly tak?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom