reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny. Ja dopiero was doczytałam teraz. Dziś zrobiliśmy sobie z mężem dzień lenia,bo ma wolne i tak nam zleciało do 15.
Teraz leżę,bo mialam małe skurcze i jedna mała to główka mi w żołądek daje wiec tez zgaga mnie meczy od kilku dni już,i nawet mleko ani imbir nie pomagają,a druga to na pęcherz naciska:eek:
Moje ciuszki jeszcze schną na dworze,pogoda słaba,ale jeszcze póki słoneczko trochę,to będę prała po trochu codzień żeby schło na powietrzu. Ja tu nie mam typowych dzidziusiowych proszków,kupiłam Neutral,on jest tu właśnie najlepszym chyba dla dzieci i nie tylko,bo to jest bez parabenow i perfum,przebadany dermatologicznie i nawet astmatycy i alergicy mogą prac sobie ciuszki w tym. Jak nie zbankrutuje na tym proszku to mam zamiar tak do roku prac w nim,tu się tak poleca. A co do prasowania to ja nienawidzę,ale te pierwsze ciuszki chce poprasować.
Współczuje Wam tych cukrów,ja bym nie mogła bez słodkiego :( ale tez staram się ograniczać,bo wiadomo to nie dobre jest tak dużo słodyczy.
Miłego dnia!

Nie robilam badań. Boje sie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dla Ciebie ta choroba nie jest niebezpieczna ale nie chcę Cię straszyć ale nawet może prowadzić do wewnątrzmacicznego obumarcia płodu. Wystarczy że zrobisz badania, sam ALAT I ASPAT nie wystarczą bo niestety one mogą być niskie a ważne jest żeby zrobić poziom kwasów żółciowych nawet jak wyjdzie Ci cholestaza to rokowania są dobre tylko trzeba wdrożyć odpowiednie leczenie i dietę. Idź koniecznie na te badania.

o! nie wiedziałam, że swędzenie może wskazywać na problem z wątrobą. Na szczęście mnie nie swędzi za bardzo:)

Tak i to bardzo niebezpieczną dla dzidziusia zazwyczaj zaczyna się od swędzenia stóp i dłoni w środku a potem już reszty ciała. Kiedy swędzą nas stopy albo dłonie powinien być to sygnał właśnie że może ale nie musi być coś nie tak. Lepiej to zbadać i być spokojnym niż potem przechodzić tragedię.

Ja będę prała w przyszłym tygodniu, już się boję jak to będzie z prasowaniem, bo niestety od jakiegoś czasu dokucza mi zespół cieśni w obydwóch rękach...i bardzo mnie bolą palce i mi dłonie drętwieją :sad:

Cześć dziewczyny,
Mam nadzieje ze u Was wszystko ok
Jaa po weekendzie juz odpoczelam wiec teraz trzeba zabierać się za prasowanie.

reklama
Cześć dziewczyny, ja jutro będę być słodkiego drinka, mam nadzieję, że wyniki będą ok. Pranie planuje zrobic na początku listopada. Odpalimy kominek i wszystko szybko wyschnie[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry