reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Oj dziewczyny ja to tydzień temu zrobiłam dopiero pierwszy zakup dla naszego dziecka - 2 komplety białych body (po 3 sztuki). W Tesco były po 19,99 i oboje wzruszyliśmy się tym pierwszym zakupem :) Dostaliśmy trochę ubranek, wanienkę i coś tam jeszcze mamy dostać, ale tak to nic a nic nie mamy. Jeszcze mieszkanie musimy przeorganizować. A termin mam na 1.12! Czekam na pensję, bo pustka na koncie i ruszę z zakupami... Trochę mnie to przeraża. W ogóle ostatnio jakaś się czuję nieogarnięta, z nikim nie mogę się dogadać i codziennie płaczę. Np dzisiaj się poryczałam po zbadaniu cukru po śniadaniu, okazało się że miałam 153. Ale wcześniej się pokłóciłam z moim H. więc to był tylko gwóźdź do trumny...

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Niebawem będziemy się śmiać z tych naszych zachcianek, chumorow [emoji3] ja o dziwo dzisiaj mam super humor. Pewnie słoneczko robi swoje [emoji3] uśmiechnij się a będzie dobrze!!@!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich :)
i jestem po wizycie u diabetologa , powiedziała mi że mam sie nie przejmować bo nie jest źle, dostalam glukometr i mam mierzyć sobie 4razy dziennie i ograniczyć cukry, pieczywo bo to nawet nie jest cukrzyca ciążowa ale lepiej kontrolować wszystko dla dobra dziecka. kontrola za 2tygodnie i zobaczymy co dalej.

Wszystkim dziewczyna na wizytach życzę dobry wiadomości :)

i jestem po wizycie u diabetologa , powiedziała mi że mam sie nie przejmować bo nie jest źle, dostalam glukometr i mam mierzyć sobie 4razy dziennie i ograniczyć cukry, pieczywo bo to nawet nie jest cukrzyca ciążowa ale lepiej kontrolować wszystko dla dobra dziecka. kontrola za 2tygodnie i zobaczymy co dalej.

Super. Że nie jest najgorzej. [emoji3] ja jutro się wybieram na badania więc zobaczymy co tam wyjdzie

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki
Jak już dziś sklepy obleciałam i oczywiście z pustymi rękami nie wróciłam i tak właśnie myślę czy już wszystko mam dla małej i już sama nie wiem ehh
Przynajmniej pogoda się poprawiła i słonce zawitało :)
A co do chusteczek tych mokrych dla dzieci to ja wam powiem że ja się nimi podmywałam po porodzie i nic mi nie było
Ja kupiłam chusteczki z PAMPERSA i mąż mi przywiózł z Niemiec z HIPPA dwa rodzaje i zobaczymy które lepsze
Tak się zastanawiam które kosmetyki dla małej zabrać do szpitala do mycia jej ale chyba wezmę z DAVE bo szkoda mi tamtych bo kij wiadomo czy te pielęgniarki nie będą podbierać bo on są do tego zdolne już raz je złapałam jak mi pampersy podbierały takie cwaniary są

Odebrałam dziś wyniki to moje żelazo jest nie za dobre znów mi spadło i cos czuje że nie obejdzie się bez różowych cukierków ( tabletek)

Uciekam ogarnąć mieszkanie pralkę wstawić trzeba korzystać z pogody dokąd jest ładna

Aaaa słyszałyście że prawdopodobnie w październiku ma już padać śnieg i o tym że zapowiadają w tym roku sroga zimę ?????

a jakie miałaś wyniki po wypiciu glukozy>

Raz mi przed oczami coś wyskoczyło w internecie, że zima stulecia, ale potem wszyscy szybko to zdementowali :) raczej nie ma się czym przejmować. Tak czy siak wiadomo że raczej będziemy musiały dłużej poczekać na pierwszy prawdziwy, dłuższy spacer ;)
Ja z kosmetyków do kąpieli nic nie muszę mieć w szpitalu. Tylko krem na pupe.

reklama
Do góry