Tak robiłam! Tylko, że mamy takie miejsce na maslaki,a w tym roku jest w ogóle wysyp, że oboje prawie nie wstawalismy z kolan. Ale najczęściej ostatnie pół godziny spędzam sobie na kocykuZawsze możesz chodzić z mężem na grzyby i takim długim patyczkiem pokazywać mu gdzie grzybka widzisz - niech on się schyla
Ja piorę w Lovelli. Kosmetyki większość kupiłam z babydream. Pampersy mam 1 Premium Care paczkę ok 80 czy 100. Nic więcej na razie z pampkow nie kupuje, zobaczymy jak będzie. Koszule do szpitala mam generalnie dwie (a w sumie trzy, ale jedna jest taka piękna i słodka że zostawiam ja w domu) przystosowane do karmienia i jedna biorę taka krótsza, gorszą za tyłek na sam poród. u mnie lista rzeczy do spakowana do szpitala wisi na lodówce
Ja też mam już koszyk w aptece internetowej najpierw rzuciłam się na bepanthen 100g ale coś mnie tknelo na szczęście że przecież to też może uczulic więc najpierw kupię ta mniejsza wersję, 30g. Mam też próbki sudokremu.
Wcześniej wpadły mi w oko nazwy linomag? Co to za maść? Jakieś herbatki laktacyjne zamawiacie? Co na ewentualna temp maluszka - czopki z paracetamolem? Jaka witamina d3?