reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja pralam w lovelli ale kupilam jeszcze platki mydlane i tez zamierzam ich uzyc. Poki co podzielilam tak jak dla siebie. Biale; rozowe; niebieskie i szare razem, sweterki i inne materialy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Położna ostatnio mówiła, ze po Loveli wychodzi czasami uczulenie dzieciaczkom.

Sent from my EVA-L09 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
U mnie ok. Dzis wizyta na pakiet wiec nie bylo wazenia dzidziusia, czy zdjec, ale jak powiedzialam ze pobolewa mnie brzuch w jednym miejscu i ze upadlam jak zalamala sie pode mna lawczka to lekarz zrobil mi usg. Tam gdzie mnie mocniej i dlugo pobolewa dzidzia ma glowe i sie prezy i naciska na wszystko. Pewnie stad zgaga, bo corcia usadowila sie glowka w gore i na.zoladek napiera.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli, że wszystko ok[emoji4] super! Uspokoiłaś się?

Sent from my EVA-L09 using Forum BabyBoom mobile app

Cale cialo mnie swędzi. Brzuch najmniej

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A robiłaś jakieś badania? Jak np próby wątrobowe czy poziom kwasów żółciowych w organiźmie...swędzenie ciała może oznaczać cholestaze...ja właśnie idę w czwartek zrobić te badania między innymi bo też też trochę się martwię. A że w piątek mam wizytę i mam zrobić CRP, mocz i morfologię to i przy okazji sprawdzę wątrobę...

Ja polecam sprawdzić sobie jakość tego co tam sprzedają. Nie mówię, że jest zła bo nie sprawdzałam, ale już miałam na koncie kilka wpadek z sieciówkami. Wszystkie kończyły się wysypkami u małej... Dziewczyny sprawdźcie sobie DearEco, tam mają cudne ubranka, zrobione z ekobawełny.

Akurat teraz w Lidlu jest seria ubranek z ekobawełny. A uczulać może wszystko.

A robiłaś jakieś badania? Jak np próby wątrobowe czy poziom kwasów żółciowych w organiźmie...swędzenie ciała może oznaczać cholestaze...ja właśnie idę w czwartek zrobić te badania między innymi bo też też trochę się martwię. A że w piątek mam wizytę i mam zrobić CRP, mocz i morfologię to i przy okazji sprawdzę wątrobę...
Nie robilam badań. Boje sie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki
Mąż wyjechał więc 2 tyg znów go nie będzie
Ja też byłam dziś w LIDLU i kupiłam sweterek dla małej i dla siebie leginsy a jeszcze potem mąż mi kupił cieplejsza bluzę bo wszystko ciasne się robi jutro jak mi się uda idę kurtkę do krawcowej zanieś aby nowy zasuwach wszyła bo zostanę się bez kurtki.
Musze wkącu kupić ten materacyk to łóżeczka i tak się zastanawiam nad leżaczkiem czy kupić czy nie.
Najlepsze jest to że w środę mamy z mężem 9 rocznice ślubu a go nie będzie :( a w czwartek wizyta aż się jej troszkę boję bo ostatnio zbyt często mam skurcze nawet jak się wlecze ehh

A co do pieluch to do szpitala kupiłam 1 a w domu mam 2 pudełka 2 i powinno to starczyć na jakiś miesiąc :-D:-D:-D:-D
Już nawet z mężem ustaliłam że pod koniec października mam złożyć łóżeczko aby nie było na ostatnia chwile
Co do prania to ja jeszcze nic nie mam poprane dla małej za to wezmę się tez pod koniec października, a co do proszku to ja mam JELP przy obu chłopakach go używałam i byłam zadowolona LOVELA cos mi nie przypasowała i jednego z chłopaków uczuliła a tak jak pisze Magda ja tez będę używać płatki bo bardzo fajnie dopierają ubranka
Dziś tez byłam na badaniach ale nie miałam kiedy odebrać wyników więc rano podejdę do przychodni jak młodszego zaprowadzę do przedszkola to będę miała po drodze

Kończę bo się rozpisałam
Aaaa gratulacje udanych wizyt

reklama
Do góry