Hej dziewczynki
Mąż wyjechał więc 2 tyg znów go nie będzie
Ja też byłam dziś w LIDLU i kupiłam sweterek dla małej i dla siebie leginsy a jeszcze potem mąż mi kupił cieplejsza bluzę bo wszystko ciasne się robi jutro jak mi się uda idę kurtkę do krawcowej zanieś aby nowy zasuwach wszyła bo zostanę się bez kurtki.
Musze wkącu kupić ten materacyk to łóżeczka i tak się zastanawiam nad leżaczkiem czy kupić czy nie.
Najlepsze jest to że w środę mamy z mężem 9 rocznice ślubu a go nie będzie
a w czwartek wizyta aż się jej troszkę boję bo ostatnio zbyt często mam skurcze nawet jak się wlecze ehh
A co do pieluch to do szpitala kupiłam 1 a w domu mam 2 pudełka 2 i powinno to starczyć na jakiś miesiąc
Już nawet z mężem ustaliłam że pod koniec października mam złożyć łóżeczko aby nie było na ostatnia chwile
Co do prania to ja jeszcze nic nie mam poprane dla małej za to wezmę się tez pod koniec października, a co do proszku to ja mam JELP przy obu chłopakach go używałam i byłam zadowolona LOVELA cos mi nie przypasowała i jednego z chłopaków uczuliła a tak jak pisze Magda ja tez będę używać płatki bo bardzo fajnie dopierają ubranka
Dziś tez byłam na badaniach ale nie miałam kiedy odebrać wyników więc rano podejdę do przychodni jak młodszego zaprowadzę do przedszkola to będę miała po drodze
Kończę bo się rozpisałam
Aaaa gratulacje udanych wizyt