reklama
M@gda
Moderatorka
Tylko się tam nie zdenerwuj za bardzo!!! Skurcze i nerwy to nie jest dobra kombinacja.Hej dziewczyny\
Ja dziś fatalnie się czuje od rana mnie łapią delikatne skurcze a jeszcze dziś mnie czeka wywiadówka u młodszego
Ja tez dziś się fatalnie czuje,ten kręgosłup boli,a i tez w podbrzuszu coś i mi twardnieje te brzuchol ciagle a nic dziś nie robię,wzięłam prysznic i leżę,nawet dziś nie gotuje,mąż mówi nic nie rób tylko lez Eh,ale już głodna się robię :/ chyba zjem sobie avocado z jajkiem i tyle.
Denerwować się nie będę bo jestem sama w domu z młodszym synem bo starszy poszedł do babci ale brzuch dalej boli a ja jeszcze obiadu nie zjadłam ale już się gotuje bo trochę siły nabrałamTylko się tam nie zdenerwuj za bardzo!!! Skurcze i nerwy to nie jest dobra kombinacja.
Cześć dziewczyny
u mnie paskudna pogoda a mi się dziś nasilił katar i kaszel ;( ale dobrze że mam dziś wizytę kontrolną u swego prowadzącego lekarza i tak się zastanawiam czy prosić o usg czy nie :/ ale raczej nie wytrzymam bez podglądnięcia swego bąbelka
Miłego popołudnia życzę
u mnie paskudna pogoda a mi się dziś nasilił katar i kaszel ;( ale dobrze że mam dziś wizytę kontrolną u swego prowadzącego lekarza i tak się zastanawiam czy prosić o usg czy nie :/ ale raczej nie wytrzymam bez podglądnięcia swego bąbelka
Miłego popołudnia życzę
co do bólu kręgosłupa polecam dłuższą wizytę w wannie w ciepłej wodzie albo ciepłe okłady z masy, pasty borowinowej . Ja mam duże problemy z kręgosłupem lędźwiowym i szyjnym ( z szyjnym do takiego stopnia że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłam ruszać rękoma z bólu - ale tu akurat pomogła mi poradnia bólu ) na chwilę obecna jest dobrze z obydwoma odcinkami ale zaczynam powoli czuć ból w rękach ;(
Ja nie mam wannyco do bólu kręgosłupa polecam dłuższą wizytę w wannie w ciepłej wodzie albo ciepłe okłady z masy, pasty borowinowej . Ja mam duże problemy z kręgosłupem lędźwiowym i szyjnym ( z szyjnym do takiego stopnia że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłam ruszać rękoma z bólu - ale tu akurat pomogła mi poradnia bólu ) na chwilę obecna jest dobrze z obydwoma odcinkami ale zaczynam powoli czuć ból w rękach ;(
Ja nie mam wanny
uuuuu ,przykro mi
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Nie 9dzywalam się ostatnie dwa dni bo choroba dopadła mnie na całego. Na szczęście już jest super i wracam do żywych [emoji3] co do częstszych wizyt to nie wiem jeszcze. Mam wizytę za tydzień więc zobaczymy co lekarz powie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom