reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja tez dziś się fatalnie czuje,ten kręgosłup boli,a i tez w podbrzuszu coś i mi twardnieje te brzuchol ciagle a nic dziś nie robię,wzięłam prysznic i leżę,nawet dziś nie gotuje,mąż mówi nic nie rób tylko lez Eh,ale już głodna się robię :/ chyba zjem sobie avocado z jajkiem i tyle.

Cześć dziewczyny :)
u mnie paskudna pogoda :( a mi się dziś nasilił katar i kaszel ;( ale dobrze że mam dziś wizytę kontrolną u swego prowadzącego lekarza i tak się zastanawiam czy prosić o usg czy nie :/ ale raczej nie wytrzymam bez podglądnięcia swego bąbelka :)
Miłego popołudnia życzę

co do bólu kręgosłupa polecam dłuższą wizytę w wannie w ciepłej wodzie albo ciepłe okłady z masy, pasty borowinowej . Ja mam duże problemy z kręgosłupem lędźwiowym i szyjnym :( ( z szyjnym do takiego stopnia że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłam ruszać rękoma z bólu - ale tu akurat pomogła mi poradnia bólu ) na chwilę obecna jest dobrze z obydwoma odcinkami ale zaczynam powoli czuć ból w rękach ;(

co do bólu kręgosłupa polecam dłuższą wizytę w wannie w ciepłej wodzie albo ciepłe okłady z masy, pasty borowinowej . Ja mam duże problemy z kręgosłupem lędźwiowym i szyjnym :( ( z szyjnym do takiego stopnia że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłam ruszać rękoma z bólu - ale tu akurat pomogła mi poradnia bólu ) na chwilę obecna jest dobrze z obydwoma odcinkami ale zaczynam powoli czuć ból w rękach ;(
Ja nie mam wanny :(

reklama
Cześć dziewczyny. Nie 9dzywalam się ostatnie dwa dni bo choroba dopadła mnie na całego. Na szczęście już jest super i wracam do żywych [emoji3] co do częstszych wizyt to nie wiem jeszcze. Mam wizytę za tydzień więc zobaczymy co lekarz powie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry