Rossiczka
Moderatorka
@Rossiczka czyli spokojnie mogę kupować do tego większego łóżeczka większą kołderkę i będzie ok [emoji6]? Bo potem boki tego łóżeczka się dementuje i można go używać trochę dłużej, dobrze by było, żeby od razu można było używać tej samej pościeli [emoji6].
Jakoś tak za czasów siostry wydawało mi się, że ta kołderka była mniejsza [emoji6]. Ale przez 13 lat mógł mi się obraz zatrzeć trochę [emoji6].
@M@gda dla mnie rożek nie wyklucza kołderki. Na początku planuję używać rożka albo śpiworka takiego:
Czasem pewnie będę Małą okrywać kocykiem jakimś mniejszym (bodajże 70x140, takim z minky na przykład).
Ale jak już trochę podrośnie to w łóżeczku normalnie kołderkę [emoji6]. A chciałabym, żeby pościel w łóżeczku i ochraniacz stanowiły jakąś całość [emoji6]
Możesz śmiało kupować taka 135x90. Tobiasz ma 2,5 roku i wciąż pod taką śpi Jak miałam pół roku tez pod nią spał
Ja na początek rożek, on tez może za małą kołderkę robić. U mnie takie śpiworki się nie sprawdziły bo Tobiaszek lubił się odkrywać. Zobaczymy jak tym razem będzie