reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
Ja się śmiało mogę tytułować ch* panią domu [emoji6]. Jestem w tym temacie leniuszkiem i mam mega oparcie w mężu [emoji6] motywuje mnie i zwykle sprzątamy czy gotujemy razem.. Mąż uważa, że jak sama gotuję to zawsze robię to za długo i za duży bałagan po sobie zostawiam [emoji23]. A razem idzie nam sprawniej [emoji6]. Przez cały pierwszy trymestr nie wiem czy zdążyło mi się choć raz odkurzyć i umyć podłogę, tak mnie mąż wręczał [emoji6].
Lubię sobie od czasu do czasu na niego ponarzekać [emoji6] ale jak czasem słucham koleżanek, że ich faceci wracają z pracy i rozwalają się na kanapie z pilotem w ręku i mają pretensje, że na obiad trzeba czekać, że dzieci za głośno, albo koszula niewyprasowana to sobie myślę, że jednak jestem szczęściarą [emoji4][emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubię sobie od czasu do czasu na niego ponarzekać [emoji6] ale jak czasem słucham koleżanek, że ich faceci wracają z pracy i rozwalają się na kanapie z pilotem w ręku i mają pretensje, że na obiad trzeba czekać, że dzieci za głośno, albo koszula niewyprasowana to sobie myślę, że jednak jestem szczęściarą [emoji4][emoji6]
M@gda
Moderatorka
Ja mam podobnie. Lubie sobie ponarzekac, ale moj maz to skarb!Ja się śmiało mogę tytułować ch* panią domu [emoji6]. Jestem w tym temacie leniuszkiem i mam mega oparcie w mężu [emoji6] motywuje mnie i zwykle sprzątamy czy gotujemy razem.. Mąż uważa, że jak sama gotuję to zawsze robię to za długo i za duży bałagan po sobie zostawiam [emoji23]. A razem idzie nam sprawniej [emoji6]. Przez cały pierwszy trymestr nie wiem czy zdążyło mi się choć raz odkurzyć i umyć podłogę, tak mnie mąż wręczał [emoji6].
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzcie co mi dziś kurier przyniósł zakochałam się w tej szmacianej lali jest cudna
Jak wejdę na kompa to was nadrobię bo na tel nie wygodnie mi się pisze [emoji17]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wejdę na kompa to was nadrobię bo na tel nie wygodnie mi się pisze [emoji17]
M@gda
Moderatorka
Ale sliczna!!! RozowiutkaPatrzcie co mi dziś kurier przyniósł zakochałam się w tej szmacianej lali jest cudna
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
evela.8585
to będziesz 5 dni po mnie miała rarytas w postaci porodu hehe, aczkolwiek nie koniecznie, bo pomimo że mam termin na 17-18 to impra może być wcześniej bądź późniejdobrze jakbyśmy w święta były już w domu z dziewczynami.Termin mam na 23 grudnia
evela.8585
Patrzcie co mi dziś kurier przyniósł zakochałam się w tej szmacianej lali jest cudna
Urocza,piękna! też taką chcę:]
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Hej hej
Zielona dzięki za pamięć.
Mało mnie tu bo cały czas działamy z wykończeniem domu. Właśnie siedzę i u diabetologa bo okazało sie ze mam cukrzycę ciążowe i czekam na jakieś wskazówki co i jak bo jestem w tym zielona...
Misianka mam nadzieję że uda sie sprawę w szkole rozwiązać, trzymam kciuki.
Widzę że wizyty Ok, bardzo sie cieszę. Ja mam wizytę w poniedziałek
Miłego wieczoru
Mało mnie tu bo cały czas działamy z wykończeniem domu. Właśnie siedzę i u diabetologa bo okazało sie ze mam cukrzycę ciążowe i czekam na jakieś wskazówki co i jak bo jestem w tym zielona...
Miłego wieczoru
reklama
a jakie miałaś wyniki, że cukrzyca?Hej hej
Miłego wieczoru