reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Wszystko powinno dzialac ale wszedzie cisza. Stawiam na fb.

Spokojnie. Dziewczyny chcialy same, wiec nie mozemy sie o to gniewac. Uwazaja ze tak jest lepiej, to trudno, niech tak bedzie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, miłego dnia życzę.
Hmm faktycznie cicho się zrobiło ale może po prostu się jakoś zbiło u kilku osób zamieszanie jakieś osobiste itp. Ja na przykład nie wiem od jakiegoś czasu w co ręce włożyć, przez co też bywają nawet kilkudniowe nieobecności. Co do fb, to o ile nie ma jakiejś nowej tajnej grupy ;) to ta o której wiem też już dłuuugo milczy. Szkoda byłoby jakby nam się to forum posypało, już prawie pół roku ze sobą jesteśmy przecież, nawet bez jakiś większych nieprzyjemności między nami więc nie rozumiem czemu byśmy miały, jako forum, wymrzeć naturalnie. :D

reklama
właśnie sprawdzałam fb i nie ma grupy grudniówek ja już nie wiem co się dzieje czy usunęły czy co chore to dla mnie się wszystko robi
bo mi też ta grupa na fb się nie otwiera, ale pokazuje że jest 29 osób
Po Waszych postach aż sprawdziłam jeszcze raz... Nie wiem kto ale ostatnich paaarę dodanych dziewczyn jest usunięte z grupy bo tak, sama bym chciała poznać powód. I tak tam nic od końca lipca się nie dzieje. Nie wiem kto te czystki zrobił,no ale tak się nie robi...

Do góry