Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo mi też ta grupa na fb się nie otwiera, ale pokazuje że jest 29 osóbwłaśnie sprawdzałam fb i nie ma grupy grudniówek ja już nie wiem co się dzieje czy usunęły czy co chore to dla mnie się wszystko robi
a mi nic nie pokazuje tak jak by była usunięta albo jak by mnie usunęlibo mi też ta grupa na fb się nie otwiera, ale pokazuje że jest 29 osób
właśnie sprawdzałam fb i nie ma grupy grudniówek ja już nie wiem co się dzieje czy usunęły czy co chore to dla mnie się wszystko robi
Po Waszych postach aż sprawdziłam jeszcze raz... Nie wiem kto ale ostatnich paaarę dodanych dziewczyn jest usunięte z grupy bo tak, sama bym chciała poznać powód. I tak tam nic od końca lipca się nie dzieje. Nie wiem kto te czystki zrobił,no ale tak się nie robi...bo mi też ta grupa na fb się nie otwiera, ale pokazuje że jest 29 osób