reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Śliczny jest [emoji7]
A miałam we wrześniu nie robić zakupów dla Ignasia [emoji28]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Gratuluję dobrej decyzji:) ja też siedzę właśnie przed stroną int. o szkole rodzenia i zastanawiam się..zadzwonić czy nie:):)
Dzwoń, warto spróbować. Jeszcze ja mam za darmo. Mam poczucie, że ta szkoła da mi poczucie pewności siebie, to moje pierwsze dziecko i mąż się zaangażuje. Zresztą sam chciał i męczył mnie, abym zadzwoniła.

Ja to jakaś sierota jestem, oglądam te rzeczy i na nic zdecydować się nie mogę. Nawet nie wiem w jakim kolorze powinnam rzeczy szukać. Jak jakiś przygłup
Dajcie spokój ja juz się sama ze sobą mecze.. przez tydzień wybieram otulacz bo nie wiem jaki chce kolor. I tak ze wszystkim. Gdzie u mnie decyzje niczym z karabinu maszynowego padały przed Jasiem :)
Niedługo chce zrobić zabudowę w salonie pod tv itp. uhm juz widzę jak to będzie wyglądać :D

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Dajcie spokój ja juz się sama ze sobą mecze.. przez tydzień wybieram otulacz bo nie wiem jaki chce kolor. I tak ze wszystkim. Gdzie u mnie decyzje niczym z karabinu maszynowego padały przed Jasiem :)
Niedługo chce zrobić zabudowę w salonie pod tv itp. uhm juz widzę jak to będzie wyglądać :D

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pełni Ciebie rozumiem. Bo ja nic nie ptorafie kupić.... Ja nad pieluchami wciąż rozmyślam. Oszaleć można.

Dzwoń, warto spróbować. Jeszcze ja mam za darmo. Mam poczucie, że ta szkoła da mi poczucie pewności siebie, to moje pierwsze dziecko i mąż się zaangażuje. Zresztą sam chciał i męczył mnie, abym zadzwoniła.
w 100%te zajęcia nie zaszkodzą, wręcz przeciwnie...dadzą dużo dobrego!ta moja szkoła też jest darmowa, przy szpitalu w miejscowości w której mieszkam.To masz super męża, skoro sam zagadywał żebyś Was zapisała, mój też będzie chodził jak powiem mu że tak musi być:):)heh Widzę, że są 2 grupy podzielone na 2 dni: jedna od 10-12, druga 16-18.Mąż pracuje na zmiany więc może i dobrze.Też myślę, że można nabrać pewności i zapewne spokojniej czekać na poród i są zajęcia dotyczące karmienia, więc też się przyda na 100%.

reklama
@pieszczoszka1988 łapię fałd.Fakt że moje zastrzyki sa przeciwzakrzepowe a nie insulinowe. Staraj sie wypatrzeć gdzie lęcą żyłki i omijac te miejsca. Mi już rzadko wychodzą sińce
Ja jeszcze delikatnie dokladam igle do skory i sprawdzam gdzie jest mniej unerwione. Tam wbijam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry