pieszczoszka1988
Jestem mamusią
on nawet nie chce patrzyć jak sobie to wbijam więc raczej nie pomożeA może mąż by pomógł? Ja pewnie też bym sama nie dała rady... [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
on nawet nie chce patrzyć jak sobie to wbijam więc raczej nie pomożeA może mąż by pomógł? Ja pewnie też bym sama nie dała rady... [emoji20]
A u Ciebie na Nowy Rok [emoji3] też super! To Twoje pierwsze dziecko? Znasz płeć? U mnie pierwsze i chłopak, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy się ostatecznie jakie imię [emoji6]Pierwsze Święta z maleństwem super. Nie ma lepszego prezentu
O kurcze [emoji3] ech Ci faceci słabeusze...on nawet nie chce patrzyć jak sobie to wbijam [emoji14] więc raczej nie pomoże
mój boi się ,że zrobi mi krzywdęO kurczeech Ci faceci słabeusze...
Wojtuś bardzo ładnieW koncu nasze dziecko MA IMIĘ.
Mąż chciał Kamila
Ja chciałam Mikołaja
Poszliśmy na kompromis
I na 99 % będzie Wojtek
Mi się podoba, mężowi też oraz dzieciom
Wojtki są fajne [emoji4]W koncu nasze dziecko MA IMIĘ.
Mąż chciał Kamila
Ja chciałam Mikołaja
Poszliśmy na kompromis
I na 99 % będzie Wojtek
Mi się podoba, mężowi też oraz dzieciom