W Szwecji nie ma KFC to musialam sobie zrobić kfc w Szwecji hehe,lepsze niż w kfc wyszłocoś czuje, że muszę kfc zamówić omniomniom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Szwecji nie ma KFC to musialam sobie zrobić kfc w Szwecji hehe,lepsze niż w kfc wyszłocoś czuje, że muszę kfc zamówić omniomniom
5 aniołków [*]Pierwsza ciąża której nie straciłam w I trymestrze, mamy 5 aniołków [*] Na ostatniej wizycie lekarz potwierdził, że to dziewczynka, wcześniej powiedzieli mi to w szpitalu .
Oj trzymam pomiary ok w sumie. 3 razy ponad normę i za każdym razem z rana, norma 90 a miałam 92/92/95 reszta w normach. Will see..nawet jakbym miała brać insuline to trudno, nie będę z tego dramatu robiła, grunt żeby Młoda zdrowo rosłaA jak Twoje pomiary, ok? Bo chyba z tego co.kojarzę dietę twardo trzymasz
No trudno. Na szczęście juz bliżej jak dalej. Dasz radę [emoji10]Ja po wizycie Mam insulinę 2 razy dziennie Jedna do brzucha druga do uda. Za tydzień wizyta zobaczymy jak wyniki i czy zwiększą mi dawke czy nie
Przykro mi z powodu Twoich strat. Ale teraz jest dobrze i tak już zostanie. Witaj wśród nas[emoji10]Pierwsza ciąża której nie straciłam w I trymestrze, mamy 5 aniołków [*] Na ostatniej wizycie lekarz potwierdził, że to dziewczynka, wcześniej powiedzieli mi to w szpitalu .
[emoji7] [emoji7] [emoji7]Ja juz po wizycie. Dzidzia rosnie, serduszko ladnie bije. Nie wiem ile wazy ani nie mam zdjecia niestety, bo to wizyta na pakiet byla. Za tydzien bede wiedziec wiecej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom