reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Oj trzymam :) pomiary ok w sumie. 3 razy ponad normę i za każdym razem z rana, norma 90 a miałam 92/92/95 reszta w normach. Will see..nawet jakbym miała brać insuline to trudno, nie będę z tego dramatu robiła, grunt żeby Młoda zdrowo rosła :)
Na ten moment poza dietą więcej zrobić nie mogę
a ja robie dramat bo ręce mi sie mega trzęsą jak mam sobie wbijać igłe

Próbowałam trochę nadrobić tematy i trafiłam na wątek z kleszczem. Przypadkiem przełączyłam i nie mogę jużtego odnaleźć. Mnie niestety też to spotkało. Tyyyle stresu Dziewczyny jak się macie po tych przeżyciach?

Oj trzymam :) pomiary ok w sumie. 3 razy ponad normę i za każdym razem z rana, norma 90 a miałam 92/92/95 reszta w normach. Will see..nawet jakbym miała brać insuline to trudno, nie będę z tego dramatu robiła, grunt żeby Młoda zdrowo rosła :)
Na ten moment poza dietą więcej zrobić nie mogę
No właśnie. Jesteśmy słodkie mamusie, ale najważniejsze aby nasze dzieci były zdrowe. Ja też wszystko zrobię co trzeba, na razie dieta, a jak będę musiała to i insulina. To tylko kilka miesięcy. Mam koleżanki które mają cukrzycę tak normalnie, bez ciąży i jakoś dają radę z tym żyć. A my to mamy tylko przejściowo. Damy radę nie ma się co załamywać [emoji4]

No właśnie. Jesteśmy słodkie mamusie, ale najważniejsze aby nasze dzieci były zdrowe. Ja też wszystko zrobię co trzeba, na razie dieta, a jak będę musiała to i insulina. To tylko kilka miesięcy. Mam koleżanki które mają cukrzycę tak normalnie, bez ciąży i jakoś dają radę z tym żyć. A my to mamy tylko przejściowo. Damy radę nie ma się co załamywać [emoji4]

Jesteście dzielne

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie: też macie taki objaw, że nagle robi Wam się słabo, macie poczucie że zaraz zemdlejecie, ciężko Wam się oddycha i wpadacie w panikę? Ciśnienie mam niskie, ale nie jakoś patologicznie, wyniki badań też dobre :/
Czasami się zdarza że zakręci mi się w głowie albo zrobi mi się słabo. Tak teraz może się zdarzać niestety. Jak wyniki badań masz dobre to się nie przejmuj. Uważaj na siebie, nie przemęczaj się i pij dużo wody. Podobno też z tego względu lepiej unikać spania na plecach bo wtedy jest ucisk na główne żyły.

Do góry