Witaj. Ty tez grudniówka?Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa widzę,że bardzo dzielnie się wspieracie. To takie ważne w tym szczególnym okresie. Chętnie przyłączę się do rozmowy jeśli pozwolicie
reklama
oli-oli
Fanka BB :)
Grudzień/styczeń. Z obliczeń 3.01 z usg 26.12. Wy dziewczyny w więszośi na początek i połowę grudnia?Witaj. Ty tez grudniówka?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a ja robie dramat bo ręce mi sie mega trzęsą jak mam sobie wbijać igłeOj trzymam pomiary ok w sumie. 3 razy ponad normę i za każdym razem z rana, norma 90 a miałam 92/92/95 reszta w normach. Will see..nawet jakbym miała brać insuline to trudno, nie będę z tego dramatu robiła, grunt żeby Młoda zdrowo rosła
Na ten moment poza dietą więcej zrobić nie mogę
Zinc
No właśnie. Jesteśmy słodkie mamusie, ale najważniejsze aby nasze dzieci były zdrowe. Ja też wszystko zrobię co trzeba, na razie dieta, a jak będę musiała to i insulina. To tylko kilka miesięcy. Mam koleżanki które mają cukrzycę tak normalnie, bez ciąży i jakoś dają radę z tym żyć. A my to mamy tylko przejściowo. Damy radę nie ma się co załamywać [emoji4]Oj trzymam pomiary ok w sumie. 3 razy ponad normę i za każdym razem z rana, norma 90 a miałam 92/92/95 reszta w normach. Will see..nawet jakbym miała brać insuline to trudno, nie będę z tego dramatu robiła, grunt żeby Młoda zdrowo rosła
Na ten moment poza dietą więcej zrobić nie mogę
Zinc
A może mąż by pomógł? Ja pewnie też bym sama nie dała rady... [emoji20]a ja robie dramat bo ręce mi sie mega trzęsą jak mam sobie wbijać igłe
Zinc
Witaj [emoji3] u mnie 1 grudzień. Na Święta już będę mamą [emoji4] trudno mi w to ciągle uwierzyć [emoji4][emoji175]Grudzień/styczeń. Z obliczeń 3.01 z usg 26.12. Wy dziewczyny w więszośi na początek i połowę grudnia?
oli-oli
No właśnie. Jesteśmy słodkie mamusie, ale najważniejsze aby nasze dzieci były zdrowe. Ja też wszystko zrobię co trzeba, na razie dieta, a jak będę musiała to i insulina. To tylko kilka miesięcy. Mam koleżanki które mają cukrzycę tak normalnie, bez ciąży i jakoś dają radę z tym żyć. A my to mamy tylko przejściowo. Damy radę nie ma się co załamywać [emoji4]
Jesteście dzielne
oli-oli
Pierwsze Święta z maleństwem super. Nie ma lepszego prezentuWitaj [emoji3] u mnie 1 grudzień. Na Święta już będę mamą [emoji4] trudno mi w to ciągle uwierzyć [emoji4][emoji175]
reklama
Zinc
Czasami się zdarza że zakręci mi się w głowie albo zrobi mi się słabo. Tak teraz może się zdarzać niestety. Jak wyniki badań masz dobre to się nie przejmuj. Uważaj na siebie, nie przemęczaj się i pij dużo wody. Podobno też z tego względu lepiej unikać spania na plecach bo wtedy jest ucisk na główne żyły.Dziewczyny mam do Was pytanie: też macie taki objaw, że nagle robi Wam się słabo, macie poczucie że zaraz zemdlejecie, ciężko Wam się oddycha i wpadacie w panikę? Ciśnienie mam niskie, ale nie jakoś patologicznie, wyniki badań też dobre :/