reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Eklerka już poszło, okazało się że była jeszcze inna eklerka na forum [emoji12]
Ale kusicie tymi ciastami[emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja jestem tak przejedzona, że, żadne ciasto nie jest w stanie mnie skusić.
Ostatnio jednak chipsy mi się marzą, ale postanowiłam, że koniec z niezdrowym jedzeniem w tej ciąży ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Natka daj znać jak tylko się coś dowiesz... trzymam mocno kciuki!!!
OMG! Ale ciacha wstawiacie! Ja dzisiaj zrobiłam racuchy z jabłkami mniami- już nie mam bo zawiozłam Ł na budowę a teraz znowu mam na nie ochotę ;-) no cóż...
Jakieś hormony we mnie buzują bo pojechałam na budowę a Bart nie chciał więc zawiozłam Go do babci i chciałam trochę posiedzieć na tarasie itp. A on zadzwonił że chce wracać do domu bo mu mi się nudzi i hahahah całą drogę płakałam ze będę kisić się w bloku zamiast siedzieć na swoim tarasie
No i tak o to jestem w domu i leżę a mój młody przyniósł mi laurka z przeprosinami ze przez niego siedzimy w bloku... no nic poleżę i poczytam książkę ;-)

Natka daj znać jak się coś dowiesz! Trzymam kciuki!!!
Ale ciacha wrzucanie! Ja dzisiaj zrobiłam racuchy z jabłkami ale już nie mam bo zawiozłam Ł na budowę. A teraz mam na nie ochotę...
Coś mi hormony buzują bo chciałam posiedzieć na budowie, na tarasie to Bartek marudził ze że chce do domu i całą drogę płakałam ze będę kisić się w bloku ...
No więc jestem już w bloku i kiszę ;-) poleżę i poczytam książkę ;-) ott tyle ;-)

reklama
Do góry