reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Nie mam nic na prv żadnej wiadomościEklerka odpisz na privka[emoji846]
Natka odezwij się, trzymamy kciuki [emoji106]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiecie jak na ip jest... Ech Bidna ta nasza Nati. Musimy cierpliwie czekać.
Jak ja się czuję beznadziejna. Żeby kuchnię 3 godziny sprzątać Masakra... Ale za to wszystkie fronty wyszorowane Mimo to mój Ł zdarzył za ten czas ogarnąć resztę mieszkania. Co mnie jeszcze bardziej dobiło [emoji14] Jestem tak zmęczona że aż kufelek stłukłam. Za to ciasto pyyyyszne mi wyszło. Nie będę zdjęcia wrzucać, żeby naszych biduś na diecie nie dręczyć :* Zjem dziś conajmniej 1/3 blachy ^^
Jak ja się czuję beznadziejna. Żeby kuchnię 3 godziny sprzątać Masakra... Ale za to wszystkie fronty wyszorowane Mimo to mój Ł zdarzył za ten czas ogarnąć resztę mieszkania. Co mnie jeszcze bardziej dobiło [emoji14] Jestem tak zmęczona że aż kufelek stłukłam. Za to ciasto pyyyyszne mi wyszło. Nie będę zdjęcia wrzucać, żeby naszych biduś na diecie nie dręczyć :* Zjem dziś conajmniej 1/3 blachy ^^
eklerkaa
Jakie zrobiłaś, właśnie też mam na coś ochotę.Wiecie jak na ip jest... Ech Bidna ta nasza Nati. Musimy cierpliwie czekać.
Najprostsze na świecie. Spód biszkoptowy, a góra z ubitej 30-stki i mascarpone. To wymieszane z borówką amerykańską a na górze działkowe, późne malinkiJakie zrobiłaś, właśnie też mam na coś ochotę.
eklerkaa
O matkoooooo!!! Masz zdjęcie???Najprostsze na świecie. Spód biszkoptowy, a góra z ubitej 30-stki i mascarpone. To wymieszane z borówką amerykańską a na górze działkowe, późne malinki
No pisałam że spejalnie wrzucać nie będę, a Ty mi tu o zdjęcia prosisz ^^ Zjem obiad, odkroję kawałek to privem Ci puszczę, hihihiO matkoooooo!!! Masz zdjęcie???
eklerkaa
Hehe ok
eklerkaa
Ja mam ochotę na to coś z budynkiem
Zaraz idę po maliny albo truskawki
Zaraz idę po maliny albo truskawki
reklama