reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

My dzisiaj byliśmy w berbeciu w cygańskim oglądać, ale na olx ten sam który się nam podobał pojawił się taniej i jakoś tak nic mnie tam nie urzekło. Jutro jeśli glukoza mnie nie pokona to podskoczymy może na Batorego bo część na olx oni fajnych wystawili :)
na batorego bardzo fajne wozki maja duzo moich kolezanek tam kupiło :) Ja jestem happy ze udało mi się kupić za 400zł wózek w takim super stanie

reklama
Dlaczego nie pomyslalam o emulsji :D kuzwa, ja to zawsze wydarzona inaczej :D ale chyba za bardzo sie skupiam na skurczach bo mam od jakiegoś czasu krzyżowe i sie mecze . akurat właśnie teraz mnie trzyma aaaaa

p19uflw1nv024jhl.png
:( od czego masz te skurcze ?? Mówi cos lekarz ???
Lykasz nospe kochana ??

Ja duzo korzystam z gemini, ale ceny poszly w gore, wiec zanim juz zamowie to sprawdzam rossmana i akpolbaby, czy z karta nie bedzie taniej i dopiero zamawiam.
Dzisiaj troche zaoszczedzilam dzieki temu linkowi. Z gemini mam tyle dobrze, ze odbieram na miejscu, wiec nie place za przesylke.
ceny cenami, ale zamówienie złożyłam i opłaciłam 21.08, a ono dalej jest w trakcie realizacji ;/ a czekam na probiotyk i witaminy.

Biorę magnez i witaminy. Szyjka dluga i twarda na wizycie była 9.08. Młody nisko siedzi. Wszystkie wyniki ok i na USG tez w porzadku. Może jednak cos sie zaczęło dziać. Nie mam pojecia. W dzień dzisiaj tez niewiele zrobilam a juz musialam odpocząć bo mi się brzuch spinal i skurcz złapał. Dziwne to. Może muszę wizytę przyspieszyc

p19uflw1nv024jhl.png
u mnie tak było kilka dni, że co chwilę brzuch twardniał kazała mi brać około 400 mg magnezu dziennie i przez kilka dni no spe 3x1 i faktycznie pomogło już nawet jak nie wezmę nospy wcale, to nic się nie dzieje.

@gie_er czemu z gemini masz złe skojarzenia, jeśli można spytać? ja u nich już kilka razy zamawiałam i niby wszystko ok było, fakt że póki co odbiór osobisty wybierałam bo często bywałam w pobliżu, teraz po przeprowadzce chciałam większe zamówienie na kuriera już zamówić z wyprawkowymi rzeczami i mnie nieco zaniepokoiłaś ;)

Ogólnie co do wyprawki to u nas większość będzie po przeprowadzce wrześniowej ogarniane aby się nie wozić, na razie mamy troszkę (jakieś 15kg) ciuchów w różnych rozmiarach od szwagierki, ot taką paczuszkę przesłała i zapowiedziała że jak jej mały z kolejnych wyrośnie to też nam będzie wysyłać co jakiś czas. Do tego jeszcze mam dostać jakieś kocyki i zimowe rzeczy od koleżanki i jakoś tak wyszło że mam 9 smoczków 0-2mies. dostaniętych :p oraz 4 buteleczki aventa. Fotelik i wózek już zamówione i zaliczka wpłacona za wózek, do odbioru we wrześniu właśnie, a łóżeczko wybrane i czeka na zamówienie. Reszta w rozsypce póki co...

Ja biorę 3x1 magneB6 może spróbuje ta nospe dolaczyc
magneB6 ma stosunkowo niską wartość magnezu w jednej tabletce,temu go zmieniłam bo musiałabym brać po 9-10 tabletek dziennie. W aptece dali mi magnelle.
@gie_er czemu z gemini masz złe skojarzenia, jeśli można spytać? ja u nich już kilka razy zamawiałam i niby wszystko ok było, fakt że póki co odbiór osobisty wybierałam bo często bywałam w pobliżu, teraz po przeprowadzce chciałam większe zamówienie na kuriera już zamówić z wyprawkowymi rzeczami i mnie nieco zaniepokoiłaś ;)
Chodzi mi tylko o ten czas dostawy, dla mnie to jakaś parodia że w 2 dni nie zdążyli nawet spakować zamówienia nie mówiąc o wysłaniu więc pewnie przed weekendem nie mam co liczyć na paczkę.

magneB6 ma stosunkowo niską wartość magnezu w jednej tabletce,temu go zmieniłam bo musiałabym brać po 9-10 tabletek dziennie. W aptece dali mi magnelle.

Chodzi mi tylko o ten czas dostawy, dla mnie to jakaś parodia że w 2 dni nie zdążyli nawet spakować zamówienia nie mówiąc o wysłaniu więc pewnie przed weekendem nie mam co liczyć na paczkę.
Mi w wojasie jedną parę butów już 10 dni pakują :-\

reklama
Ja jutro planuje ogarnąć garderobę i zrobić tam trochę miejsca na ciuszki i inne rzeczy bo póki co to maleństwo będzie z nami w sypialni.Listę jako taką mam zrobioną a kupować będę później-może pod koniec września.Muszę tylko za wózkiem się rozejrzeć bo jak pytałam to trzeba czekać 2 miesiące na niektóre.
@reniuszek Dobrze Cię widzieć ;)Cudne maleństwo i dobrze,że z szyjką ok. ;*

Do góry