reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Jejku jestem. Bardzo dużo piszecie będę nadrabiać na bieżąco.
Dzisiaj przypomniałam sobie, ze mam wizytę i to w dodatku nie wiedząc na która godzinę ehhhh......
Ale udało się, szyjka nienaruszone. Wykaz pobrany. Krążka nie będzie póki co bo doktor boi się o infekcje . Jak szyjka będzie spadać to wtedy. A i mam zdjęcie :) zgadnijcie kto to :) laski Wy poważnie z tymi torbami ??? Ja chyba jestem najbardziej leniwa w kwestii zakupów i przygotowań . Dosłownie nawet nie myślę o tym.....:D
20170823_182204.jpg

Załączniki

• 20170823_182204.jpg
    20170823_182204.jpg
    294,2 KB · Wyświetleń: 516
reklama
Dzisiaj przypomniałam sobie, ze mam wizytę i to w dodatku nie wiedząc na która godzinę ehhhh......
Ale udało się, szyjka nienaruszone. Wykaz pobrany. Krążka nie będzie póki co bo doktor boi się o infekcje . Jak szyjka będzie spadać to wtedy. A i mam zdjęcie :) zgadnijcie kto to :) laski Wy poważnie z tymi torbami ??? Ja chyba jestem najbardziej leniwa w kwestii zakupów i przygotowań . Dosłownie nawet nie myślę o tym.....:DZobacz załącznik 819738
Super:) fajny maluszek :)
Ja mam w piątek wizytę,bez usg z położna i właśnie nie wiem na która godzinę a nie mogę się dodzwonić do niej :D
Spoko ja tez nie myśle o takich rzeczach,po co się stresować teraz szpitalem czy zakupami. Pomalutku :)

Ale udało się, szyjka nienaruszone. Wykaz pobrany. Krążka nie będzie póki co bo doktor boi się o infekcje . Jak szyjka będzie spadać to wtedy. A i mam zdjęcie :) zgadnijcie kto to :) laski Wy poważnie z tymi torbami ??? Ja chyba jestem najbardziej leniwa w kwestii zakupów i przygotowań . Dosłownie nawet nie myślę o tym.....:DZobacz załącznik 819738
Cudny maluszek [emoji4] bardzo się cieszę, że ostatnie wydarzenia nie odbiły się na stanie szyjki. A jak Ty się czujesz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudny maluszek [emoji4] bardzo się cieszę, że ostatnie wydarzenia nie odbiły się na stanie szyjki. A jak Ty się czujesz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrozum który to dwójka różnych dzieci . Ciekaw byłam czy się zorientujecie ;))))
Ja dobrze dzięki. W zamkniętym rozwinę myśl jak się ogarne sama w sobie :)

Ja chyba we wrześniu się ogarne ... z przygotowaniami

Maja J miałam tak z Maksiem...zaskoczenie całkowite.

Zrozum który to dwójka różnych dzieci . Ciekaw byłam czy się zorientujecie ;))))
Ja dobrze dzięki. W zamkniętym rozwinę myśl jak się ogarne sama w sobie :)

Ja chyba we wrześniu się ogarne ... z przygotowaniami

Maja J miałam tak z Maksiem...zaskoczenie całkowite.
No to kamień z serca. Odpoczywaj sobie i wróć jak bedziesz gotowa [emoji4] [emoji10]

reklama
Do góry