reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Zjadłam właśnie obiad i nie mogę się ruszyć. Dawno nic mi tak nie smakowało [emoji4]

Czytając o tym, że miescicie się w dżinsy sprzed ciąży aż swoje wzięłam i sprawdziłam. I też wchodzę [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Ja z córką używałam kosmetyków hipp. Od Johnson miała wysypke.
Teraz jeszcze nie wiem. Dave zrobił serię dla dzieci ale nie wiem jak ona że składem.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Co jadlas ? :-) ja, zaraz idę coś zrobić , mąż w delegacji , A Tobiasz ma wczorajszy ;-)

Ja nawet nie próbuje zmieścić się w jeansy [emoji23] chociaż ja zawsze z, wyższym stanem chodzę, może z biodrowkami byłoby lepiej :-)

Dove z tego co kojarzę słabo, hipp wciąż bardzo dobre ma kosmetyki :-)

reklama
Co jadlas ? :-) ja, zaraz idę coś zrobić , mąż w delegacji , A Tobiasz ma wczorajszy ;-)

Ja nawet nie próbuje zmieścić się w jeansy [emoji23] chociaż ja zawsze z, wyższym stanem chodzę, może z biodrowkami byłoby lepiej :-)

Dove z tego co kojarzę słabo, hipp wciąż bardzo dobre ma kosmetyki :-)
Dziś na obiad pieczone udka z kurczaka, puree z ziemniaków i pomidory z cebulką (właściwie to cebula z pomidorem bo to praktycznie sama cebula była) [emoji28] [emoji28]

m3sx3e3k25iia4nv.png

@Oska305 kiedyś używaliśmy jak siostra była mała.. Fajnie się używało tego żelu, dużo wygodniej niż zwykłej oliwki.. Ale teraz nie zaleca się używania oliwek.. Ja w ogóle ich nie lubię, teściowa z uporem maniaka smarowała moją chrześnicę oliwką, bo wg niej dziecko wtedy pachnie jak dziecko... Jak dla mnie tylko tłumiła zapach noworodka [emoji7]..
Czy to nie Reniuszek sobie niechcący wprowadziła oliwkę do oka i potem kilka razy chodziła do okulisty? Bo ją bolało oko?

Ja w swoje przed ciążowe jeansy nie wchodziłam już przed ciążą [emoji23]. Kupiłam jedne w 6 tyg, ale mama mi szybko kupiła ciążowe więc tamte dawno schowane w głębi szafy..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) ale się rozpisały tu panie,nie idzie nadążyć z czytaniem. Mnie teraz szkoła pochłania całkiem i wracam to padam,a trzeba coś do jedzenia jeszcze zrobić i ogarnąć trochę czasem. Teraz sobie leżę i nie mam siły wstać,ale już głodna...
Ja to nic nie mam dla siebie czy do szpitala. Tu zreszta prawie wszystko dają tylko sobie do chodzenia coś trzeba i co tam lubisz.
Listy robicie,wyprawki kupujecie. Ja nie wiem kiedy się za ro zabierzemy,na luzie tak bardziej nie ma co się stresować, kupuje tylko ciuszki dla malutkich i pomału jakies duperelki.
Miłego wieczoru

reklama
Do góry